Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

De er hög avkastning, köpa tomter för investeringar i Turkiet

9.10.2012

Turkiet är en snabbt utvecklingsland som är rikligt förekommande i fastighetenrelaterade investeringar öppning. Landet har ett oerhört ung population som lockar lokalabehovet av fastigheter. Turkiet har en växande utländska direkta investeringar på höga nivåer driver efterfrågan på lönsam utrymme.

Turkiet er en växande turistnäring med praktiskt taget stora möjligheter till vidare utveckling visar att det är en nödvändighet för kort hyresfastigheter och fritidsbostäder till salu. Dessutom är Turkiet anpassa politiskt sig både västra och östra regeringar visar att de en dag skulle bli en av de mest strategiskt ledande länderna i världen.

Turkiet Behöver Fler Mark för att Producera Bostadsfastigher

När det gäller lokal efterfrågan, kan en investerare gå in i fastighetsbranschen bara fokuserar på detta avsedda grupp. Nästan hälften av den totala befolkningen i Turkiet är under 25 år, de flesta av dem finns i Istanbul, Antalya, Adana, Bursa, Konya, Izmir och Ankara.

Fastigheter i de nämnda städerna är dålig men det finns en framväxande investeringar i fast egendom. Egendom efterfrågan skapar arbetstillfällen som genererar ytterligare inåt invandring från landsbygden människor som är på jakt efter ett jobb. Detta är en ultimata miljö för en investerare som ser ut mark till salu. Bostäder efterfrågan ständigt ökar. För att uppfylla kravet på att producera fastighets-enheter, producerar turkiska regeringen nybyggen skäl till salu. Kommunerna ovan nämnda städer producerar tomter för lägenheter och mark för hus. Dessa kurvor har bygglov och alla städer nödvändigheter. Priserna på de landar med bygglov är låg nuförtiden. Ökning av de fastighetspriser effekter också markpriser. En investerare som köper in i bostadsfastighet kan få stora inkomster och dra nytta av hög avkastning.

Det är dags att köpa tomter i Turkiet

Som nämnts är de utländska direktinvesteringarna framväxande väsentligt i Turkiet som dess regering har gjort allt för att dra utländska direktinvesteringar. Ingenstans är beviset på utländska direktinvesteringar tydligare att i fastighetsbranschen. Betydande investeringar är från Mellanöstern och Europa i stora kommersiella lokaler, bostäder utveckling skapar arbetstillfällen och stärka ekonomin. Dessutom är utländska direktinvesteringar upprätthålla turism och resebranschen som är under finansieras av den turkiska regeringen och som tidigare har kraftigt beroende av den privata sektorn.Investerare vet att den enorma storleken på landet. Geografiska och kulturella mångfalden visar att Turkiet väsentligt kan utveckla sin turistindustri. För närvarande har Turkiet bara en semester industrin, men försök är beredda att göra Turkiet till en affärsresor plats.

Turism nummer årligen ökar. Många av dessa turister är också köper fastigheter vid Turkiets kust. Fastighetsförsäljningar till utlänningar skapar en meningsfull industrin för en komplott investerare att överväga från tillfälliga hög avkastning investeringar för att produktionen av fastigheter.

Den sista faktorn som driver efterfrågan på fastigheter i Turkiet som en investering produkt är verkligheten den att Turkiet är politiskt utveckla ytterligare internationella relationer. Dessutom är Turkiet närmar bli ett EU medlem och Turkiets regering har fortsatt att göra allt de kan för att anpassa beslut och politik med länder som är godtagbara för Europeiska unionen. Om de så småningom bli EU-medlem, då utländska investeringar kommer säkert öka ytterligare. Av dessa skäl är det ett bra tillfälle att köpa en jord som investering i Turkiet.

Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN