Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya

Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Interiör bilder-1Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Interiör bilder-2Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya, Interiör bilder-3
Pris 369.700 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Konyaalti
  • 585 m²
  • 07/2019
  • 4
  • Redo att flytta
  • 12 km
  • 2 km
  • 27 km
Objekt-ID TIC-124

Topp 3 skäl att köpa

• Investeringsmöjlighet
• Nära till alla sociala bekvämligheter
• Ligger i den gynnsamma regionen

Helt Nya Kommersiell Butik Nära Dagliga Bekvämligheter i Konyaaltı Antalya

Den kommersiella butiken ligger i Konyaaltı, Antalya. Konyaaltı är ett dynamiskt distrikt som lockar flest turister i Medelhavet. Det fortsätter att vara en attraktiv plats med dess gnistrande hav, naturliga struktur och klimat. Distriktet är en fantastisk möjlighet för investerare med investeringspotential, rik infrastruktur, enkel åtkomst och dynamiskt liv. Om du vill investera i en kommersiell fastighet i Antalya är Konyaaltı ett av de bästa valen för investeringar.

Helt nya kommersiell butik ligger nära huvudvägen, köpcentra, kaféer, restauranger och andra lokala anläggningar. Handla i Konyaaltı är 900 meter till huvudvägen, 2 km till stränder, 12 km till centrum av Antalya, 11 km till Antalya busstation, 2 km till tunnelbanemarknaden, 7 km till 5M Migros AVM, 13 km till Kaleiçi (Oldtown) och 27 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Investeringsbutiken ligger på bottenvåningen i bostadskomplexet och dess fördelar med bekvämligheterna i detta komplex som bilparkeringsplats och väl utformad trädgård.

Kommersiell butik i Tukiet har 135 m² på källarplanet och 450 m² på bottenvåningen och en total användbar yta på 585 m². Kommersiell butik är mycket lämplig att driva enligt kvaliteter som restauranger, kaféer, marknader, butiker osv. Väl belägen butik är lättillgänglig för kunder och anställda. Det har hälsosamma miljöförhållanden som naturligt ljus, bergsluft, gynnsamt klimat och lägsta ljudnivå.

Allmänna detaljer av Kommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Konyaalti

I ett komplexParkeringTrädgårdStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 369.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Centralt beläget kommersiell butik i Antalya, KonyaaltiCentralt beläget kommersiell butik i Antalya, Konyaalti268.500 €Konyaalti / AntalyaVäg-Främre Kommersiell Butik i Kepez AntalyaVäg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya187.700 €Kepez / AntalyaKommersiell fastighet med hyresinkomstgaranti i AntalyaKommersiell fastighet med hyresinkomstgaranti i Antalya455.000 €Konyaalti / AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i Antalya460.200 €2+1Kaleici / Antalya