Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell Butik i Istanbul med Garanterad Hyresinkomst

Kommersiell Butik i Istanbul med Garanterad Hyresinkomst, Istanbul / Zeytinburnu
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Zeytinburnu
  • 128 m²
  • 2017
  • SÅLD
  • 4 km
  • 9 km
Objekt-ID TIC-056

128 m² kommersiell butik med centralt läge i Istanbul

Kommersiell butik med garanterade hyresintäkter ligger i Zeytinburnu på europeisk sida. Zeytinburnu separeras från den historiska halvön med vallar. Denna region ligger 15-20 minuter från flygplatsen och gränsen till motorvägen E-5. Detta distrikt är en utvecklingsregion från dag till dag med massiva lyxprojekt.

Istanbul butik till salu är lokala bekvämligheter inklusive transport, sjukhus och shoppingfaciliteter. Den här fastigheten ligger 5 km till Yenikapı färjebrygga, 3 km till Esenler bussterminal, 9 km till Internationella Atatürk flygplats och på gångavstånd till allmänna kommunikationsanläggningar.

Kommersiell fastighet i Istanbul ligger ett av de största lyxkomplexen i Istanbul. Denna butik har en yta på 128 m². Du kan också dra nytta av faciliteterna i detta komplex som gym, pool, parkering för 1350 bilar, generator och hiss. Den beräknade månatliga hyran för denna butik är cirka 12.980 TL inklusive 18% moms.

Denna butik är SÅLD.

Allmänna detaljer av Kommersiell Butik i Istanbul med Garanterad Hyresinkomst

I ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nybyggda investeringar i Istanbul butiker nära sociala bekvämligheterNybyggda investeringar i Istanbul butiker nära sociala bekvämligheter54.800 €Esenyurt / IstanbulKommersiella Hotellrum med Investeringsmöjligheter i IstanbulKommersiella Hotellrum med Investeringsmöjligheter i Istanbul74.600 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulAffärsbutiker i Bostadsområde i IstanbulAffärsbutiker i Bostadsområde i Istanbul94.600 €Esenyurt / IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i Istanbul98.400 €Basaksehir / Istanbul