Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet

Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Antalya / CentrumKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Antalya / Centrum - videoKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Antalya / Centrum - videoKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Antalya / Centrum - videoKommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-1Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-2Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-3Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-4Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-5Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-6Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-7Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-8Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-9Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-10Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-11Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-12Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-13Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-14Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet, Interiör bilder-15
Pris 257.000 €
 • Allmänna detaljer
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Centrum
 • 618 m²
 • 1
 • 2017
 • 2
 • Redo att flytta
 • 3.6 km
 • 1.8 km
 • 5 km
Objekt-ID AYT-2028

Topp 3 skäl att köpa

• Lämplig för investeringsändamål
• Höga hyresintäkter
• Beläget på en livlig gata

Investering kommersiell butik till salu på ett centralt läge i Antalya

Den kommersiella butiken till salu ligger i Aspendos Boulevard i Muratpaşa, som är det centrala distriktet i Antalya. Denna region är ett mycket föredraget område i Antalya och betjänas av många transportställen, märkesbutiker, företagsföretag etc.

Investeringsaffär i Antalya till salu till ett överkomligt pris är 50 mt till busshållplatsen, 1 km till skatteförvaltningen, 4,5 km till Kaleiçi (Gamla stan), 7,5 km till Antalya Education and Research Hospital, 3, 6 km till köpcentret MarkAntalya och 5 km till Antalyas internationella flygplats.

Kommersiella butik i Antalya med 3 våningar har ett 618 m² stort användningsområde inom källarvåningen och bottenvåningen. Det finns en toalett och ett badrum.

Allmänna detaljer av Kommersiell butik med hyresintäkter i Antalya Turkiet

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Centrum

CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 257.000 €*Prisuppdatering den 16.02.2021 10:38:36

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väg-Främre Kommersiell Butik i Kepez AntalyaVäg-Främre Kommersiell Butik i Kepez Antalya251.300 €Kepez / AntalyaKommersiell Fastighet i KepezKommersiell Fastighet i Kepez153.600 €Kepez / AntalyaCentralt beläget kommersiell butik i Antalya, KonyaaltiCentralt beläget kommersiell butik i Antalya, Konyaalti294.400 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsfastigheter nära flygplatsen i Aksu AntalyaInvesteringsfastigheter nära flygplatsen i Aksu Antalya334.100 €3+1Aksu / Antalya