Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell butik med välkänd hyresgäst i Istanbul

Kommersiell butik med välkänd hyresgäst i Istanbul, Istanbul / Avcilar
Pris 1.718.700 €
  • Allmänna detaljer
  • Istanbul / Avcilar
  • 1840 m²
  • Klart att flytta in
Objekt-ID TIC-098

3 Bra anledningar att köpa

• Nyckelfärdig
• Beläget i det prestigefyllda bostadsområdet
• Hyresgäst som är en av välkänd stormarknadskedja i Turkiet

Butik med hyresgaranti och 36 månaders avbetalning i Avcılar, İstanbul

Investeringsaffär ligger i Avcılar, İstanbul omgiven av alla viktiga faciliteter. Avcılar är en av de mest utvecklade distrikten i Istanbul. Denna region är värd för många fastighetsprojekt, affärscentrum, kvalitetshälsa och utbildningsfaciliteter. Avcılar ger lätt åtkomst till de andra stadsdelarna tack vare dess fördelaktiga läge.

Kommersiell butik till salu i Istanbul Turkiet ligger mycket nära sociala och lokala bekvämligheter som du behöver. Avcılar havs busstation ligger 1,5 km, huvudvägen är 1 km och Atatürk International Airport ligger 9 km från affären.

Uthyrningsgarantin, som är 1840 m², ligger i det låga bostadsområdet. Komplexet består av 19 block, 272 lägenheter och 50 kommersiella enheter. Det finns en företagshyresgäst som grenar av en känd supermarkedskedja i Turkiet. Butikens månadshyrainkomst är cirka 61.800 TL.

Om du vill göra en fastighetsinvestering i Turkiet är detta ett bra tillfälle för dig.

Allmänna detaljer av Kommersiell butik med välkänd hyresgäst i Istanbul

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Avcilar

I ett komplexStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Säljare
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 1.718.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell Istanbul Fastighet på den Centrala PlatsenKommersiell Istanbul Fastighet på den Centrala Platsen1.138.500 €Zeytinburnu / IstanbulKommersiell Butik i Istanbul med Garanterad HyresinkomstKommersiell Butik i Istanbul med Garanterad Hyresinkomst831.000 €Zeytinburnu / IstanbulSpatiös Kommersiell Butik på det E-5 Bilväg i IstanbulSpatiös Kommersiell Butik på det E-5 Bilväg i Istanbul3.437.400 €Zeytinburnu / IstanbulHyresintäkter Garanterad Kommersiell Fastighet i IstanbulHyresintäkter Garanterad Kommersiell Fastighet i Istanbul6.185.000 €Zeytinburnu / Istanbul
Vi anställer