Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell byggnad med 8 våningar på huvudgatan i Antalya

Kommersiell byggnad med 8 våningar på huvudgatan i Antalya, Antalya / Centrum
Pris 549.700 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Centrum
  • 1600 m²
  • 2009
  • 8
  • Klart att flytta in
  • 6 km
  • 14.5 km
Objekt-ID TIC-109

3 Bra anledningar att köpa

• Ligger i stadens livligaste industriområde
• Kök, hiss och administrativa personalkontor
• På huvudvägen

Östläge Kommersiell Byggnad Beläget i det livligaste industriområdet i Antalya

Hela byggnaden till salu ligger i det livligaste industriområdet i Antalya, känt som Eski Sanayi. Denna region är en av stadens centrala platser. Regionen är värd för ett stort utbud av sociala bekvämligheter från restauranger, skolor, shoppingfaciliteter till banker. Om du vill investera en kommersiell fastighet i Antalya är denna region det bästa valet för att göra höga vinster.

Antalya kommersiella byggnad med 8 våningar i huvudgången är gångavstånd till köpcentra, restaurang, transportfaciliteter som taxi och buss, bensinstation, skola, bank och mycket mer. Antalya bussterminal ligger 4 km, Antalya International Aiport är 14,5 km, köpcentret MarkAntalya ligger 2,5 km, Kaleiçi (Oldtown) är 4 km och stranden Konyaaltı ligger 6 km bort.

1600 m² byggnad uppmärksammar med sin fasad av glasbeklädnad. Byggnaden består av 6 administrativa kontor på varje våning förutom ingången och takgolvet. Det finns ett kök och en stor terrass på takgolvet, en toalett på kontorsgolvet, brandutrymme, platsbelysning, 2 enheter salong typ luftkonditionering, internetuppkoppling, satellit-TV-systeminfrastruktur och entrédörr med sensor. Det finns också en 200 m² hyrbar upplyst reklamtavla på byggnadens sidovägg.

Den österläge byggnaden i Antalya ger hög investeringsmöjlighet tack vare alla fördelar som plats och funktioner.

Byggnadens beräknade månatliga hyresintäkter mellan 18.000 TL och 20.000 TL.

Allmänna detaljer av Kommersiell byggnad med 8 våningar på huvudgatan i Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Centrum

HissLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschInternetBalkongSeparat kökCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 549.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell fastighet på den centrala platsen i AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaHyresintäktsgaranterad kommersiell fastighet i AntalyaHyresintäktsgaranterad kommersiell fastighet i Antalya396.800 €Lara / AntalyaInvesteringsfastigheter med högt signaturvärde i AntalyaInvesteringsfastigheter med högt signaturvärde i Antalya570.000 €Konyaalti / AntalyaCentralbutiker lämpliga för investeringar i Antalya KaleiciCentralbutiker lämpliga för investeringar i Antalya Kaleici574.700 €Kaleici / Antalya