Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiell fastighet i centrala Antalya

Kommersiell fastighet i centrala Antalya, Antalya / CentrumKommersiell fastighet i centrala Antalya, Antalya / Centrum - videoKommersiell fastighet i centrala Antalya, Interiör bilder-1Kommersiell fastighet i centrala Antalya, Interiör bilder-2Kommersiell fastighet i centrala Antalya, Interiör bilder-3Kommersiell fastighet i centrala Antalya, Interiör bilder-4
Pris 986.500 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Centrum
  • 1400 m²
  • 2011
  • 7
  • Klart att flytta in
  • 5 km
  • 14 km
Objekt-ID TIC-110

3 Bra anledningar att köpa

• Väl beläget
• Hög hyresinkomstgaranti & investeringschans
• Lämplig för kredit och turkiskt medborgarskap

1.400 m² kommersiell fastighet med hög hyresinkomstgaranti i stadsdelen Konuksever

Den kommersiella fastigheten ligger i centrum av Antalya, stadsdelen Konuksever. Regionen uppmärksammar sin närhet till havet, sociala anläggningar, butiker, köpcentra och transportfaciliteter. Denna region är ett bra val för din investering på grund av eftertraktad plats.

Den kommersiella fastigheten till salu i Antalya ligger 14 km till den internationella Antalyas flygplats, 4 km till köpcentret MarkAntalya, 2 km till Kepez kommun, 450 meter till Tüv-Türk motorcykelinspektionsstation, 400 meter till närmaste privata sjukhus, 5 km till havet och Oldtown (Kaleiçi) och 10 km till köpcentret Terracity.

Den kommersiella fastigheten med 7 våningar har 1.400 m² stor yta. Reklamen har trappor med eldflukt, yttre täckning av glas och aluminium och parkeringsplats utomhus.

Det finns 2 kommersiella butiker med 85 m² med yta på bottenvåningen. Andra våningar har kontor. Varje våning har toalett och kök. Den kommersiella fastigheten har en normal hiss och 2 skräckhissar, central luftkonditioneringsinfrastruktur, sprinklersystem, larmsystem, internet, duschkabin, satellit-tv-system och 24/7 säkerhetskamerasystem. Fastigheten har i genomsnitt 15.000 TL månatliga hyresinkomstgaranti för varje våning.

Allmänna detaljer av Kommersiell fastighet i centrala Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Centrum

ParkeringSäkerhetskameraLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschInternetStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 986.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell byggnad i industriområdet i Antalya KepezKommersiell byggnad i industriområdet i Antalya Kepez696.700 €Kepez / AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / AntalyaAutentiskt utformat hotell till salu i Antalya TurkietAutentiskt utformat hotell till salu i Antalya Turkiet1.080.000 €Kaleici / AntalyaInvestering Butiker och Kontor i Antalyas Kommersiella ZonInvestering Butiker och Kontor i Antalyas Kommersiella Zon1.250.000 €Altinova / Antalya