Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez

Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Antalya / KepezKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Antalya / Kepez - videoKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Planritningar-1Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Planritningar-2Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Planritningar-3Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez, Planritningar-4
Pris 113.700 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Kepez
  • 410 m²
  • 2017
  • 2
  • Under byggnation
  • 7 km
  • 12 km
  • 10 km
Objekt-ID TIC-050

Kommersiell butik till salu i Kepez med bra investeringsval

Kommersiell butik till salu i Antalya ligger i Kepez regionen. Kepez är omgivet av nya lyxiga byggnader och kommersiella områden. Denna region ger enkel tillgång till stadens centrum med spårväg och bussar. Så, Kepez är ett idealiskt område för hela året boende och investeringar. Idag investerar många utländska köpare i Kepez på grund av regionens stigande potential.

Butik till salu i Kepez ligger nära många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, marknader, samhällsklinik, apotek, offentliga basar, parker, spårvagn och busshållplatser. Kommersiell fastighet i Kepez är 7 km till Antalya centrum, 12 km till stranden och 10 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Denna fastighet ligger i en bostadsbyggnad. Kommersiell butik till salu har 140 m² bottenvåning, 160 m² källarvåning och 110 m² mezzaniner. Det kommer att tjäna till många lägenheter i samma komplex och komplex i närheten. Detta är en investeringsmöjlighet som inte går att missa i Antalya.

Allmänna detaljer av Kommersiella affärer till salu i Antalya Kepez

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Kepez

I ett komplexParkeringSäkerhetskameraTrädgårdFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 113.700 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i AntalyaKommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya105.800 €Kepez / AntalyaKommersiella Fastigheter 350 mt till Kringfartsled i Kepez AntalyaKommersiella Fastigheter 350 mt till Kringfartsled i Kepez Antalya98.900 €Kepez / AntalyaKommersiella fastigheter för investeringar i Kepez, AntalyaKommersiella fastigheter för investeringar i Kepez, Antalya128.100 €Kepez / AntalyaKommersiell fastighet på centralt läge i Antalya TurkietKommersiell fastighet på centralt läge i Antalya Turkiet133.500 €Centrum / Antalya