Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy

Kommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / BakirkoyKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - videoKommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy, Istanbul / Bakirkoy - video
Pris från 209.100 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Bakirkoy
  • 60 m² - 3031 m²
  • 2019
  • Redo att flytta
  • 5 km
  • 40 km
Objekt-ID IST-531

Topp 3 skäl att köpa

• Redo att flytta, omedelbar titelakt
• Perfekt läge alldeles intill E-5 Highway
• Butiker med olika m²

Kommersiella fastigheter i ett projekt för blandad användning i Atakoy, Istanbul

De kommersiella fastigheterna som säljs i Istanbul ligger i Atakoy, alldeles intill E-5 Highway och en minibusshållplats. De kommersiella butikerna ligger också intill Atatürks flygplats. De kommersiella butikerna ligger 500 meter till Istanbul Kulturuniversitet, 750 meter till Istanbul World Trade Center och CNR-EXPO Fair Center, 5 km till Atakoy Yatch Marina och Florya Ataturk Forest, 8 km till TEM Highway, 12 km till Golden Horn och 15 km till Taksim-torget.

Kommersiella butiker är i ett blandat bostadskomplexprojekt med en 8000 m² markyta. Bestående av två kvarter med 16 våningar, har projektet 302 lägenheter och totalt 20 butiker. Det färdiga projektet har inomhus- och utomhusparkering, teknisk support 7/24, säkerhetskameror och säkerhet för sina boende och butiksägare.

Allmänna detaljer av Kommersiella butiker i ett blandat projekt i Atakoy

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Bakirkoy

I ett komplexParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7Säkerhetskamera
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 209.100 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Butiker som Erbjuder Hyresinkomstgaranti i IstanbulButiker som Erbjuder Hyresinkomstgaranti i Istanbul199.500 €Beylikduzu / IstanbulLönsamma kommersiella fastigheter i Bahcesehir IstanbulLönsamma kommersiella fastigheter i Bahcesehir Istanbul195.200 €Bahcesehir / IstanbulCentralt beläget investeringsbutik i Turkiet İstanbulCentralt beläget investeringsbutik i Turkiet İstanbul219.400 €Kadikoy / IstanbulCentralt belägna kommersiella butiker i Istanbul KadikoyCentralt belägna kommersiella butiker i Istanbul Kadikoy224.400 €Kadikoy / Istanbul