Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

We keep working at home!

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma

Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Antalya / KonyaaltiKommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Byggbilder-1Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Byggbilder-2Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Byggbilder-3Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma, Byggbilder-4
Pris 510.200 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Antalya / Konyaalti
  • 580 m²
  • 10/2019
  • Under Byggnation
  • 1.5 km
  • 27 km
Objekt-ID TIC-108

3 Bra anledningar att köpa

• Företagshyresintäkter och höghyresintäkter
• Investeringspotential
• Lämplig för Turkiskt medborgarskap

Kommersiella butiker erbjuder investeringsmöjligheter i Hurma-området

Kommersiella butiker till salu ligger i Konyaaltı, Hurma. Regionen är ett populärt område med sin stora plats och investeringspotential. På grund av att vara en populär region, uppmärksammar Konyaaltı att investera speciellt föregående köpare och investerare. Om du vill köpa en kommersiell butik i Antalya är Konyaaltı ett bra val för dig.

Kommersiella butiker till salu i Antalya är omgivna av sociala anläggningar som 1,5 km till stranden, 400 meter till kollektivtrafiken, 27 km till den internationella Antalya flygplatsen, 10 km till stadens centrum och 6 km till 5M Migros Shopping Mall.

Bostadskomplexet har hiss, utomhusparkeringsplats, vaktmästare, säkerhet och 24/7 säkerhetskamerasystem, pool och trädgård.

Här finns 2 kommersiella butiker. Butiker har företagshyresgäst med 10-årigt utdelningsavtal. Varje kommersiella butiker har 290 m² stor yta och totalt 580 m² area. Dessa butiker har luftkonditioneringsinfrastruktur, internet, duschkabin, köksapparater och persienner. Dessa butiker har en genomsnittlig månatlig hyresinkomstgaranti mellan 20.000 TL och 25.000 TL. Butiker ger tillbaka din investering inom 15 år. 

Allmänna detaljer av Kommersiella butiker med hyresintäkter i Konyaalti Hurma

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerDuschKöksutrustningInternetStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 510.200 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiell fastighet på den centrala platsen i AntalyaKommersiell fastighet på den centrala platsen i Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti AntalyaKommersiell Butik i Gynnsam Område av Konyaalti Antalya439.100 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsfastigheter i Konyaalti AntalyaInvesteringsfastigheter i Konyaalti Antalya529.600 €Konyaalti / AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici AntalyaVäl belägen Kommersiell fastighet i Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya