Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya

Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Antalya / KepezKommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Antalya / Kepez - videoKommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-1Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-2Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-3Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-4Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-5Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya, Interiör bilder-6
Pris 106.300 €
  • Allmänna detaljer
  • Fastighetsbyråavgift 2%
  • Antalya / Kepez
  • 220 m²
  • 2012
  • 2
  • Redo att flytta
  • 6 km
  • 11 km
  • 12 km
Objekt-ID TIC-135

Topp 3 skäl att köpa

• Nära till sjukhuset
• Hög hyresinkomstpotential och överkomligt pris för det höga investeringsvärdet
• Ligger på huvudgatan i ett snabbt utvecklande område

220 m² kommersiell fastighet nära gatan nära sjukhuset i Antalya

Kommersiella fastigheter ligger i Kepez, ett av de nyutvecklade områdena i Antalya. Kepez är en utmärkt region för investeringar tack vare sin avancerade kollektivtrafik ansluten till andra delar av Antalya. Det erbjuder många nya möjligheter när det gäller investeringar tack vare nya fastighetsprojekt och dess befolkning ökar dag för dag. Om du vill investera i utvecklingsområdet i Antalya kan du välja denna region med högt investeringsvärde.

Kommersiella fastigheter till salu i Antalya ligger mycket nära sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, kaféer, restauranger, sjukhus, apotek, skolor etc. Investeringsfastigheter ligger bara några steg till busshållplatserna och 700 meter till Kepez State Hospital, 6 km till Antalyas centrum, 11 km till stränderna, 12 km till Antalyas internationella flygplats.

Investeringsfastigheter ligger på bottenvåningen i bostadshuset. Den har 105 m² yta på bottenvåningen och 115 m² i källarplanet, 220 m² i total storlek. Kommersiella fastigheter på två våningar har en toalett- och internetinfrastruktursystem och byggnaden har en utomhusparkeringsplats. Det är i ett bra skick för att en framgångsrik verksamhet ska drivas.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Kommersiella fastigheter i ett utvecklingsområde i Antalya

Kommersiella Fastigheter / Antalya / Kepez

ParkeringTrädgårdInternetFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 106.300 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kommersiella Fastigheter 350 mt till Kringfartsled i Kepez AntalyaKommersiella Fastigheter 350 mt till Kringfartsled i Kepez Antalya86.400 €Kepez / AntalyaCentralt beläget kontor med möbler i MuratpasaCentralt beläget kontor med möbler i Muratpasa85.400 €2+1Centrum / AntalyaKommersiella affärer till salu i Antalya KepezKommersiella affärer till salu i Antalya Kepez114.200 €Kepez / AntalyaKommersiell fastighet på centralt läge i Antalya TurkietKommersiell fastighet på centralt läge i Antalya Turkiet134.100 €Centrum / Antalya