Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa

Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / InegolKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Bursa / Inegol - videoKommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Interiör bilder-1Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Interiör bilder-2Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Interiör bilder-3Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Interiör bilder-4Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa, Interiör bilder-5
Pris 292.900 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Bursa / Inegol
  • 1100 m²
  • 2018
  • 5
  • Redo att flytta
  • 2 km
  • 28 km
Objekt-ID BRS-070

Topp 3 Skäl att Köpa

• Närhet till industriområden och köpcentrum
• Lämplig för investering
• Lämplig för att få licenser för olika sektorer

Nya Kommersiella Fastigheter nära Dagliga Bekvämligheter i Inegol, Bursa

Kommersiella Bursa-fastigheter ligger i Inegol, den nytillväxt industristaden Bursa. Inegol har känt av sin möbelindustri och berömda köttbullar. Inegol är en av de närmaste städerna till Bursa och uppfyller möblerna i Bursa och Istanbul. Inegol har också många sociala bekvämligheter som köpcentra, restauranger, moskéer, butiker, affärer och skolor.

De nybyggda Turkiet investeringar fastigheterna till salu ligger nära de dagliga bekvämligheterna allt du behöver. Fastigheterna ligger 2 km till Özdilek İnegöl köpcentrum och centrum, 3 km till İnegöl köpcentrum, İnegöl bussterminal och privata Cihangir sjukhus och 28 km till Bursa Yenisehir flygplats.

Det kommersiella området består av en 5-våningsplan med en butikarea på 6 600 m², en byggyta på 9 000 m² och varje butiksyta på 1 100 m². Fastigheter har en potentiell hyresinkomstgaranti upp till 14 år. Dessutom har den kommersiella fastigheten rika funktioner som en skönhets- och vårdcentral.

Om du vill investera i Bursa är Inegol det perfekta valet för dig.

Allmänna detaljer av Kommersiella Fastigheter med Hyresinkomstgaranti i Bursa

Kommersiella Fastigheter / Bursa / Inegol

HissSäkerhet 24/7SäkerhetskameraFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 292.900 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Perfekt belägna rymliga kommersiella butiker i Nilüfer BursaPerfekt belägna rymliga kommersiella butiker i Nilüfer Bursa203.700 €Nilufer / BursaKommersiella Fastigheter Omgiven av Bekvämligheter i BursaKommersiella Fastigheter Omgiven av Bekvämligheter i Bursa77.400 €Nilufer / Bursa