Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon

Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / OrtahisarKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-1Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-2Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-3Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-4Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-5
Pris från 268.400 €Verifierat pris
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Trabzon / Ortahisar
  • 208 m² - 254 m²
  • 10/2021
  • 2
  • Under konstruktion
  • 4 km
  • 6 km
  • 8 km
Objekt-ID TRB-144

Topp 3 Skäl att Köpa

• Garanti för hyresintäkter på 7%
• Rymliga fastigheter som passar varje sektor
• Hög investeringsmöjlighet

Kommersiell Fastighet i ett Industriområde som Erbjuder Olika Bekvämligheter i Trabzon

Kommersiella fastigheter ligger i Ortahisar, Trabzon. Trabzon är en fantastisk investeringsstad tack vare utvecklade transporter kopplade till andra städer i Svarta havet i Turkiet. Det erbjuder många nya möjligheter när det gäller höga investeringar på grund av närheten till andra industriområden i staden.

Kommersiella fastigheter till salu i Turkiet ligger 4 km till Trabzons stora industriområde och Ortahisars centrum, 6 km till Karadeniz tekniska universitet, havet och Trabzons hamn, 8 km till Trabzons flygplats, 24 km till Arşin organiserade industriområde, 35 km till Şinik Organized Industrial Zone och 65 km till Beşikdüzü.

Kommersiella fastigheter i Turkiet Trabzon ligger i ett industriområde som erbjuder många bekvämligheter som en restaurang, masjid, minisportområde, tebutik, privata parkeringsplatser och internet- och TV-linje.

Lönsam kommersiell fastighet består av två våningar:

På bottenvåningen (kontorsvåningen); Det finns 14 kommersiella butiker och kontor, ett kök, en privat parkeringsplats, 2 toaletter och ett badrum.

På första våningen; Det finns 14 kommersiella butiker, ett kök, en privat parkeringsplats, 2 toaletter och ett badrum.

Kommersiella fastigheter i Turkiet Trabzon sträcker sig från 208 m² till 254 m².

Det finns ett bra skick för att ett framgångsrikt företag ska kunna drivas, såsom en trämöblerfabrik, järnarbetsplatser, aluminium-PVC-arbetsplatser, försäljnings och reparationsplatser för vitvaror, elektriker, reparations och tillbehörsbutiker, textilverk, arbetsplatser för byggmaterial, transport och logistikbutiker etc.

Allmänna detaljer av Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon

Kommersiella Fastigheter / Trabzon / Ortahisar

I ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringCentral parabolantennInternetFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 268.400 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Butiker i Trabzon tvärs över universitetet i Trabzon PelitliButiker i Trabzon tvärs över universitetet i Trabzon Pelitli202.200 €Centrum / TrabzonPrisvärda fastigheter på Main Street i YomraPrisvärda fastigheter på Main Street i Yomra50.600 €Yomra / Trabzon