Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon

Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / OrtahisarKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Trabzon / Ortahisar - videoKommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-1Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-2Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-3Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-4Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon, Planritningar-5
Pris från 293.300 €Verifierat prisPrisuppdatering den 9.11.2020
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Trabzon / Ortahisar
  • 208 m² - 254 m²
  • 10/2021
  • 2
  • Under konstruktion
  • 4 km
  • 6 km
  • 8 km
Objekt-ID TRB-144

Topp 3 Skäl att Köpa

• Garanti för hyresintäkter på 7%
• Rymliga fastigheter som passar varje sektor
• Hög investeringsmöjlighet

Kommersiell Fastighet i ett Industriområde som Erbjuder Olika Bekvämligheter i Trabzon

Kommersiella fastigheter ligger i Ortahisar, Trabzon. Trabzon är en fantastisk investeringsstad tack vare utvecklade transporter kopplade till andra städer i Svarta havet i Turkiet. Det erbjuder många nya möjligheter när det gäller höga investeringar på grund av närheten till andra industriområden i staden.

Kommersiella fastigheter till salu i Turkiet ligger 4 km till Trabzons stora industriområde och Ortahisars centrum, 6 km till Karadeniz tekniska universitet, havet och Trabzons hamn, 8 km till Trabzons flygplats, 24 km till Arşin organiserade industriområde, 35 km till Şinik Organized Industrial Zone och 65 km till Beşikdüzü.

Kommersiella fastigheter i Turkiet Trabzon ligger i ett industriområde som erbjuder många bekvämligheter som en restaurang, masjid, minisportområde, tebutik, privata parkeringsplatser och internet- och TV-linje.

Lönsam kommersiell fastighet består av två våningar:

På bottenvåningen (kontorsvåningen); Det finns 14 kommersiella butiker och kontor, ett kök, en privat parkeringsplats, 2 toaletter och ett badrum.

På första våningen; Det finns 14 kommersiella butiker, ett kök, en privat parkeringsplats, 2 toaletter och ett badrum.

Kommersiella fastigheter i Turkiet Trabzon sträcker sig från 208 m² till 254 m².

Det finns ett bra skick för att ett framgångsrikt företag ska kunna drivas, såsom en trämöblerfabrik, järnarbetsplatser, aluminium-PVC-arbetsplatser, försäljnings och reparationsplatser för vitvaror, elektriker, reparations och tillbehörsbutiker, textilverk, arbetsplatser för byggmaterial, transport och logistikbutiker etc.

Allmänna detaljer av Kommersiella Fastigheter med Hyresintäkter i Trabzon

Kommersiella Fastigheter / Trabzon / Ortahisar

I ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringCentral parabolantennInternetFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iTrabzon
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 293.300 €*Prisuppdatering den 9.11.2020 14:31:18

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR

Webinar About Buying Property in Turkey

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Prisvärda fastigheter på Main Street i YomraPrisvärda fastigheter på Main Street i Yomra50.900 €Yomra / Trabzon