Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag

Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / AltindagKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoKommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-1Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-2Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-3Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-4Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-5Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag, Interiör bilder-6
Pris från 56.800 €
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Ankara / Altindag
  • 64 m² - 700 m²
  • 06/2021
  • 17
  • Under konstruktion
  • 20 km
Objekt-ID ESB-0013

Topp 3 skäl att köpa

• Mot huvudgatan
• Centralt läge
• Fördelaktig investeringsmöjlighet

Kommersiella fastigheter till salu i Altindag Ankara med investeringsmöjlighet

Kommersiella fastigheter ligger i Altindag, Gunesevler-området. Gunesevler, ett av de mest centrala distrikten i Ankara Altindag, är ett av de närmaste bostadsområdena till stadens flygplats. Den kommersiella fastigheten som vetter mot huvudgatan med enkel åtkomst till alla bekvämligheter gör skillnad med de investeringsmöjligheter de erbjuder. Kommersiella fastigheter i Ankara ligger 2,5 km till Altinpark, 10 km till Kizilay, 13 km till Cankaya Atakule och 20 km till Esenboga internationella flygplats.

De månatliga hyresintäkterna för kommersiella enheter varierar mellan priserna på 3000 TL och 25.000 TL.

Den kommersiella fastigheten i Ankara planeras med förvaring och mellanvåningar mellan 64 och 700 m² med olika alternativ.

Allmänna detaljer av Kommersiella fastigheter på huvudgatan i Ankara Altindag

Kommersiella Fastigheter / Ankara / Altindag

Parkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 56.800 €*Prisuppdatering den 26.05.2021 12:02:20

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymligt kontor med färdig företagshyresgäst i Ankara UlusRymligt kontor med färdig företagshyresgäst i Ankara Ulus216.700 €Altindag / Ankara