Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex

Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / MahmutlarKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Alanya / Mahmutlar - videoKöp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-1Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-2Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-3Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-4Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-5Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-6Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-7Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-8Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-9Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-10Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-11Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-12Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-13Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-14Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-15Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-16Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-17Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-18Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-19Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-20Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-21Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Interiör bilder-22Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex, Planritningar-1
Pris 236.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Mahmutlar
 • 200 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 2
 • 2016
 • 11
 • Inflyttnings klar
 • 100 mt
 • 250 mt
 • 26 km
Objekt-ID ALN-218

3 Bra Anledningar att Köpa

• Inom gångavstånd till stranden
• Olika rumstyper
• Rika kommunala anläggningar i bostadsområdet

Köp Lägenheter i Alanya med Gångavstånd till Havet

Alanya lägenheterna ligger i Mahmutlar. Havsutsikts komplexet i Mahmutlar är omgivet av gröna fält, träd och lyxiga byggnader.

Många sociala bekvämligheter som huvudgatan, stranden, kaféer, restauranger, marknader, affärer, parker, offentliga basar, postkontor, bankomater, banker och busshållplatser ligger bara gångavstånd härifrån. Lägenheterna i Alanya med gångavstånd till havet ligger 100 m till centrum, 250 m till stranden, 200 m till närmaste banker / bankomater, kommunal byggnad och postkontor, 50 m till lördagsmarknaden, 8 km till Alanyum köpcentrum, 9 km till Alanya Kipa köpcentrum, 24 km till Megamall köpcentrum, 100 km till Belek golfbanor, 26 km till Gazipasa flygplats och 135 km till den internationella Antalya flygplatsen.

Lyxkomplex i Alanya har 1 777 m² tomt och 5 000 m² projektområde. Detta komplex består av 1 hus med 11 våningar och totalt 48 lägenheter. Det finns många gemensamma faciliteter som den välutrustade trädgården, utomhuspoolen, barnpoolen, vattenparken, bastun, turkiskt bad, toalett, gym, parkeringsplats, kamelior, lekplats för barn, bordtennis, biljard, generator, hissar, vaktmästare, förvaringsutrymme, brand- och rökdetektorer, vattentank, 24/7 säkerhetskamerasystem och security här.

Om du vill köpa lägenhet i Alanya är det här projektet en bra idé.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter till salu här

2 rumslägenhet är 108 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum och 2 balkonger.

3-rumslägenhet är 167 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett badrum och 2 balkonger.

Havsutsiktlägenheter i Alanya, Mahmutlar har många funktioner som det centrala satellit-TV-systemet, luftkonditionering i alla rum, amerikanska paneldörrar, ingångsdörr för stål, badrum och köksskåp, keramikgolv, video intercom, laminatgolv i vardagsrum och sovrum, PVC dubbelglasad Windows, badrums- och köksskåp, strålkastare, trådlös internetanslutning och garderob i hallen.

Allmänna detaljer av Köp Lägenheter i Alanya i ett Havsutsikt Komplex

Lägenheter / Alanya / Mahmutlar

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennMöblerKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 236.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Berg och Havsutsikt Lägenheter i Alanya CentrumBerg och Havsutsikt Lägenheter i Alanya Centrum210.000 €4+1Centrum / AlanyaKlar 3+1 duplexlägenheter i Alanya med generatorKlar 3+1 duplexlägenheter i Alanya med generator207.000 €3+1 dpCentrum / AlanyaLyxlagenheter till salu i AlanyaLyxlagenheter till salu i Alanya245.000 €4+1Mahmutlar / AlanyaStrandnära Lägenheter i Lyxkomplex i AlanyaStrandnära Lägenheter i Lyxkomplex i Alanya340.000 €3+1 dpOba / Alanya