Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya

Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / BektasKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Alanya / Bektas - videoKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-1Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-2Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-3Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-4Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-5Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-6Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-7Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-8Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-9Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-10Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-11Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-12Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-13Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-14Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya, Interiör bilder-15
Pris från 345.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Bektas
 • 225 m² - 283 m²
 • 2+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • Klar att flytta
 • 5 km
 • 5 km
 • 45 km
Objekt-ID ALN-276

3 Bra anledningar att köpa

• En fantastisk plats
• Panoramautsikt över havet, staden och bergen
• Utrustad med ultra-lux material

Lyxiga hus med privat pool i Bektaş

Lyxiga hus ligger i Alanya, Bektaş-regionen. Bektaş ligger på norra sidan i Alanya, uppe på bergen i Taurusbergen. Detta distrikt är lämpligt för underbar utsikt som Medelhavet, Alanya slott och grönområden. Den här regionen erbjuder tillgång till det vackra Taurusberget och staden. Bektaş är också uppmärksam på helt nya villaprojekt.

Hus till salu i Alanya ligger 5 km till närmaste sjukhus, centrum och strand, 6 km till Damlataş Cave, 9 km till Kleopatra Pool och 45 km till Gazipaşa-Alanya flygplats.

Husets komplex består av 6 lyxiga hus med panoramautsikt över havet och utsikt över slottet Alanya. Komplexet har parkeringsplats och vaktmästare. Varje hus har en privat pool.

Det finns 2 typer av lediga hus i detta komplex

2 sovrum första våningen hus är 225-242 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett tvättstuga och 2 terrasser. (En av dem har ett eget badrum.)

2 sovrum trädgårdsgolv hus är 255-283 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum, ett tvättstuga, terrass och en trädgård. (Ett av 2 sovrum hus har en hiss för inomhus parkeringsplats och trädgård dusch.)

Alla hus är utrustade med förstklassiga märkesmaterial som luftkonditionering, vitvaror, wi-fi internet, satellit- och kabel-TV-system, larmsystem, ståldörr, aluminium dubbelglasfönster, golvvärmesystem, automatiska persienner, vattenvärmare, AC multi-split inverter och ljudisolering. Två första hus har ett gemensamt bruk inomhus garage med hiss. Andra hus har en privat utomhus parkeringsplats.

Allmänna detaljer av Kvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya

Villas / Alanya / Bektas

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkering (inomhus)ParkeringSäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 345.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Familjvilla med privat pool i Alanya BektaşFamiljvilla med privat pool i Alanya Bektaş330.900 €5+2Bektas / AlanyaLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i AlanyaLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya330.000 €5+1 trpCentrum / AlanyaVillor med Havsutsikt 600 m till Stranden i Alanya KargicakVillor med Havsutsikt 600 m till Stranden i Alanya Kargicak350.000 €4+1 dp,4+1,10+1Kargicak / AlanyaHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgårdHavsutsikt Alanya villor med privat pool och trädgård384.200 €3+1, 4+1Konakli / Alanya