Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya

Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / LaraLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-1Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-2Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-3Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-4Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-5Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-6Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-7Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-8Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-9Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-10Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-11Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-12Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-13Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-14Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-15Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-16Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-17Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-18Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-19Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-20Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya, Interiör bilder-21
Pris 172.500 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Lara
 • 175 m²
 • 3+1
 • 2
 • 3
 • 11
 • Redo att flytta
 • 7 km
 • 3 km
 • 13 km
Objekt-ID AYT-2012

Topp 3 skäl att köpa

• Havsutsikt och pool på ett perfekt läge
• Lämplig för turkiskt medborgarskap
• Särskilda inredningsdetaljer som kombi och naturgas

Tre-fasad lägenhet med inglasade balkonger i ett utmärkt läge i Antalya

Lägenheten till salu ligger i Barınaklar Neighborhood i Lara-distriktet i Antalya. Det perfekta området erbjuder ett brett utbud av sociala och dagliga bekvämligheter som ett köpcentrum, kust, postkontor, marknader, kaféer, offentliga basarer och butiker. Dessutom är området en het plats för investerare tack vare dess mycket lönsamma investeringsmöjligheter.

Havsutsikt lägenhet ligger inom gångavstånd från kusten, buss toppar och bankomater. Lägenhet i Antalya ligger 300 meter till köpcentret TerraCity, 500 meter till kusten, 7 km till Kaleiçi (Gamla stan), 13 km till Antalyas internationella flygplats och köpcentret Migros 5M och 3 km till stranden Lara.

Bostadskomplexet har ett väldesignat stort trädgårdsområde, utomhuspool, utomhusparkering, vaktmästare, 24/7 säkerhetstjänster som stöds av kameror, sittplatser och en hiss.

Typ av lägenhet

Lägenhet med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, en källare, en tvättstuga och 3 balkonger.

Lägenhet till salu med inglasade balkonger har köksutrustning, monterad garderob, ståldörr, spot- och ledbelysning, internet-system, duschkabin, persienner, satellit-TV-system, naturgas, kombi, vattenreningssystem.

Allmänna detaljer av Lägenhet med havsutsikt till salu med rymliga rum i Antalya

Lägenheter / Antalya / Lara

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 172.500 €*Prisuppdatering den 1.02.2021 16:51:46

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Mysiga lägenheter nära sociala faciliteter i Lara AntalyaMysiga lägenheter nära sociala faciliteter i Lara Antalya172.100 €4+2 dpLara / AntalyaSolblöt lägenhet med lyxig inredningsdesign i AntalyaSolblöt lägenhet med lyxig inredningsdesign i Antalya167.600 €3+1Lara / AntalyaLyxiga Konyaalti Lägenheter i Bostads KomplexLyxiga Konyaalti Lägenheter i Bostads Komplex175.000 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaRedo att flytta 3+1 lägenhet med naturgas i Lara AntalyaRedo att flytta 3+1 lägenhet med naturgas i Lara Antalya179.500 €3+1Lara / Antalya