Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya

Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / LaraLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Antalya / Lara - videoLägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-1Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-2Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-3Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-4Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-5Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-6Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-7Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-8Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-9Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-10Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-11Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-12Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-13Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-14Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-15Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-16Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-17Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya, Interiör bilder-18
219.000 € % 8
Pris 202.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Antalya / Lara
 • 170 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 2013
 • 6
 • Redo att flytta
 • 8 km
 • 3 km
 • 11 km
Objekt-ID AYT-1019

Topp 3 skäl att köpa

• Högkvalitativa komplexa funktioner
• Separat kök och eget badrum
• Inom gångavstånd från alla bekvämligheter

3 Framåtlägenhet med naturgasinfrastruktur i Lara Antalya

Lägenheten till salu ligger i Lara, Antalya. Lara har många bra faciliteter som butiker, restauranger, kaféer och olika aktiviteter. Denna region är känd som ett område med en utomordentligt vacker strand.

Högkvalitativ lägenhet i Antalya Lara ligger inom gångavstånd till alla sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, offentlig basar, skolor, sjukhus, banker och sociala bekvämligheter som köpcentra, kaféer och restauranger, klubbar och spelzoner. Lägenheten, 1,5 km gångväg till Düden vattenfall, 2 km till köpcentret Terracity, 3 km till närmaste strand, 3,5 km till Shemall Shopping Centre, 7 km till Kaleiçi (Gammal stad), 8 km till stadens centrum och 11 km till Antalyas internationella flygplats.

Bostadskomplexet har byggt på en 10,004 m² markyta med 6 kvarter av totalt 96 lägenheter. Komplexet har många lyxiga funktioner som pool, gym, en välskött trädgård, vandringsleder, bastu, inomhus och utomhusparkeringsplatser, vaktmästare, hiss, generator och säkerhets och säkerhetssystem 7/24.

Typer av lägenheter

Lägenhet med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, en tvättstuga och 2 balkonger.

Lägenheten som vetter mot norr, söder och väster har en ståldörr, videointercom-system, köksapparater, varmvattenberedare, luftkonditionering i varje rum, automatiska persienner, laminat och keramikgolv, internet, TV-satellit och naturgasinfrastruktur.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Lägenhet med lyxkomplex i Lara Antalya

Lägenheter / Antalya / Lara

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

219.000 €% 8  Pris 202.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Havsutsikt lägenhet i mycket önskat läge i AntalyaHavsutsikt lägenhet i mycket önskat läge i Antalya200.500 €1+1Lara / AntalyaKonyaalti Lägenheter 5 Minuter Avstånd till StrandenKonyaalti Lägenheter 5 Minuter Avstånd till Stranden196.000 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaObegränsad lägenhet i 2 plan i havet och bergen i AntalyaObegränsad lägenhet i 2 plan i havet och bergen i Antalya210.000 €3+1Konyaalti / AntalyaLägenheter med Flodutsikt och Privat Marina i ManavgatLägenheter med Flodutsikt och Privat Marina i Manavgat245.000 €3+1Manavgat / Antalya