Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti

Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / KonyaaltiLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-1Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-2Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-3Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-4Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-5Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-6Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-7Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-8Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-9Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-10Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-11Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-12Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-13Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-14Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-15Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-16Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-17Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-18Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-19Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-20Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-21Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Interiör bilder-22Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Planritningar-1Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Planritningar-2Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Planritningar-3Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Planritningar-4Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti, Planritningar-5
Pris från 156.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 107 m²
 • 2+1 dp
 • 2
 • 2
 • 11/2018
 • 2
 • Klart att flytta in
 • 7 km
 • 400 mt
 • 20 km
Objekt-ID AYT-670

3 Bra Anledningar att Köpa

• Nybyggda
• Gångavstånd till stranden
• Utrustad med många bekvämma inre egenskaper

Antalya Lägenheter med Makalösa Faciliter i Gürsu Området

Moderna byggda Antalya lägenheterna ligger i ett utmärkt läge i Konyaaltı-distriktet, Gürsu området. Området uppmärksammars för sina lyxiga bostadsområden och transportmöjligheter. Med det nya Boğaçayı-projektet blir området mer och mer lönsamt att investera.

Dessa lyxiga lägenheter ligger mycket nära de sociala och lokala bekvämligheterna. Det finns många restauranger, kaféer, marknader, offentliga basarer, hotell, sjukhus, apotek, skolor, högskolor, banker, bankomater, parker och lekplatser för barn. Lägenheterna ligger 400 meter från den vackra stranden Konyaalti, 4 km till köpcentret Migros, 6 km till Akdeniz-universitetet, 7 km till stadens centrum, 8,5 km till köpcentret Mark Antalya och 20 km till Antalyas internationella flygplats.

Härligt lägenhetshotell som består av ett hus med 2 våningar och 12 lägenheter. Du kan hitta många fantastiska funktioner som utomhus parkeringsplats, 44 m² pool, sol område, en väl utformad trädgård, vaktmästare, hiss, professionell komplex förvaltning, 24-timmars säkerhetstjänst och kameror i dessa nybyggda lägenheter i Antalya.

Det finns 1 typ av lägenhet i detta komplex

2 sovrum duplex lägenheter är 107 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum, en balkong och en terrass.

Varje lägenhet är utrustad med många stora inre egenskaper som en ståldörr, dubbla glasrutor i PVC, automatiska persienner, luftkonditioneringsapparater i varje rum, köksutrustning med ugn, spis, spis och diskmaskin, radiator, kombikanna, värmeisolering, video intercom , och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Lägenheter i Antalya på en Gynnsam Plats i Konyaalti

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 156.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga Konyaalti Lägenheter i Bostads KomplexLyxiga Konyaalti Lägenheter i Bostads Komplex148.300 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaKonyaalti Lägenheter 5 Minuter Avstånd till StrandenKonyaalti Lägenheter 5 Minuter Avstånd till Stranden141.600 €3+1 dp, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaLyxig Duplexlägenhet i ett Snabbt Växande Område i AntalyaLyxig Duplexlägenhet i ett Snabbt Växande Område i Antalya156.100 €5+2Kepez / AntalyaMysiga lägenheter nära sociala faciliteter i Lara AntalyaMysiga lägenheter nära sociala faciliteter i Lara Antalya162.500 €4+2 dpLara / Antalya