Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand

Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / GumuslukLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Bodrum / Gumusluk - videoLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-1Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-2Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-3Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-4Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-5Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-6Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-7Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-8Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-9Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-10Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-11Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-12Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand, Interiör bilder-13
Pris från 484.600 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bodrum / Gumusluk
 • 310 m²
 • 4+1
 • 4
 • 1
 • 06/2019
 • 2
 • Redo att flytta
 • 25 km
 • 500 mt
 • 60 km
Objekt-ID BJV-0006

Topp 3 skäl att köpa

• Magnifik havsutsikt
• Privat strand och brett användningsområde
• Modern arkitektur

Lyxiga lägenheter vid stranden i Bodrum Gumusluk med privat strand

Gumusluk ligger på Bodrums västkust. Det är ett privilegierat och eftertraktat bostadsområde med sina intakta vikar och Medelhavsklimatet intresserat av resentusiaster och besökare som planerar att köpa en lägenhet i Bodrum, Mugla. Gumusluk är en av de mest idealiska platserna att bo på Egeiska kusten med dagliga och sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, butiker, apotek etc.

Lägenheter till salu i Bodrum Gumusluk ligger 4 km till Gumusluk-piren, 25 km till Bodrums centrum och Bodrums offentliga sjukhus, 60 km till Bodrum-Milas flygplats.

Komplexet ligger på en 11.000 m² tomt och täcker 82 lägenheter. Anläggningen erbjuder tjänster som en privat strand med solbrygga, gym, bastu, ångbad, basketplan, lekplats, parkeringsplats, 24/7 bevakning och 2 restauranger.

Alla lägenheter har två olika typer och kan listas som lägenheter i trädgårdsgolv och övre våning. Lägenheterna på övervåningen har en terrass inom vardagsrummet, ett vardagsrum, tvättstuga, sovrum, en öppen innergård (som kan förvandlas till ett rum om det behövs med en yta på 56 m²). Lägenheterna är utrustade med bekväma funktioner som badrum, persienner, köksutrustning, smarta hemsystem, vitvaror och en generator.

Allmänna detaljer av Lägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand

Lägenheter / Bodrum / Gumusluk

BastuHissI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrandlägeHavsutsikt
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 484.600 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Havsutsikt fastighet med privat strand i Bodrum AdabüküHavsutsikt fastighet med privat strand i Bodrum Adabükü272.000 €1+1, 2+1, 4+1Ortakent / BodrumHavsuktsikt Lägenheter till salu i Bodrum MuglaHavsuktsikt Lägenheter till salu i Bodrum Mugla237.400 €3+1, 3+1 dpGundogan / BodrumLyxiga lägenheter med utsikt över småbåtshamnen i BodrumLyxiga lägenheter med utsikt över småbåtshamnen i Bodrum590.000 €2+1, 3+1 dpYalikavak / BodrumLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum MuglaLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla870.000 €2+1Turkbuku / Bodrum