Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag

Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Ankara / AltindagLägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoLägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Ankara / Altindag - videoLägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-1Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-2Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-3Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-4Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-5Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-6Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-7Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-8Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-9Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-10Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-11Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-12Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-13Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-14Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-15Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-16Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag, Interiör bilder-17
Pris 149.300 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Ankara / Altindag
 • 160 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 09/2021
 • 19
 • Under konstruktion
 • 21 km
Objekt-ID ESB-0016

Topp 3 skäl att köpa

• Stor investeringsmöjlighet
• Nära flygplatsen Esenboga
• Centralt läge

Lyxiga investeringslägenheter i Ankara Gunesevler

Lägenheter till salu ligger i Ankara, Altindag. Gunesevler är ett utvecklande och eftertraktat bostadsområde i Ankara. Regionen erbjuder enkel tillgång till stadens centrum med rika transportmöjligheter. Altindag erbjuder bra miljöförhållanden för personer som letar efter lägenheter i Ankara att köpa.

Lyxiga lägenheter i Ankara ligger inom gångavstånd till alla dagliga och sociala bekvämligheter som butiker, skolor, banker, hälsocenter, gatumarknader, köpcentra etc. Lägenheterna ligger 1,5 km till temaparken Altinpark, 6,5 km till Ankaras tågstation, 7,9 km till Kizilay, 11,1 km till Cankaya Atakule och 21 km till Esenbogas flygplats.

Det nya projektet består av 19 våningar i ett enda kvarter, en parkeringsplats inomhus, en lekplats för barnen och en basar som nyligen utvecklats.

Lägenheterna har en standardlayout med vardagsrum, sovrum, separat kök, 2 badrum och 2 balkonger. Helt nya lägenheter är utrustade med rika funktioner som köksapparater, laminat och våta golv.

Allmänna detaljer av Lägenheter i ett privilegierat komplex i Ankara Altindag

Lägenheter / Ankara / Altindag

HissI ett komplexParkering (inomhus)Central parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 149.300 €*Prisuppdatering den 1.06.2021 10:46:19

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Högkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplexHögkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplex142.500 €5+1Altindag / AnkaraCentralt belägna lägenheter till salu i Ankara KeçiörenCentralt belägna lägenheter till salu i Ankara Keçiören122.800 €4+1Kecioren / AnkaraModerna lägenheter i Ankara Orans prestigefyllda lägeModerna lägenheter i Ankara Orans prestigefyllda läge149.700 €2+1, 3+1, 4+1Cankaya / AnkaraLyxiga lägenheter med fantastisk stadsutsikt i Ankara OvacıkLyxiga lägenheter med fantastisk stadsutsikt i Ankara Ovacık180.600 €4+1, 5+1Kecioren / Ankara