Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden

Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / KonyaaltiLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Antalya / Konyaalti - videoLägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-1Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-2Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-3Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-4Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-5Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-6Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-7Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-8Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-9Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-10Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-11Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-12Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-13Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-14Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-15Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-16Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-17Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-18Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-19Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-20Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-21Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden, Interiör bilder-22
Pris från 55.500 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Konyaalti
 • 60 m² - 190 m²
 • 1+1, 2+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2016
 • 4
 • Inflyttnings klar
 • 7 km
 • 600 mt
 • 25 km
Objekt-ID AYT-608

3 Bra Anledningar att Köpa

• Nära stranden
• Kvalitets inredning
• Olika rumstyper

Högkvalitativa Lägenheter till Salu i Liman med Larmsystem

Antalya är ett känt turism paradis med blå flagg stränder, underbara arkeologiska platser, gamla stengravar, borg och välbevarade amfiteater. Staden har också många vackra semester resort.

Lägenheter till salu i Antalya, Konyaalti ligger i stadsdelen Liman. Konyaalti är ett modernt och utvecklat turistområde i staden. Regionen har blivit ett mycket populärt resmål för semester och permanent bosättning med närhet till alla faciliteter.

Konyaalti lägenheterna i Liman ligger mycket nära stranden, marknader, kaféer, restauranger, affärer, moské, offentliga basar, banker, skolor, samhällsklinik, sjukhus, apotek, banker och busshållplatser. Lägenheter till salu nära stranden ligger bara 600 m till den berömda stranden i Konyaalti, 4 km till 5 M Migros köpcentrum, 7 km till Antalya centrum och 25 km till International Antalya flygplatsen.

Det nya lägenhetskomplexet i Liman består av 1 hus med 4 våningar och totalt 22 lägenheter. Alla lägenheter i komplexet är byggda med hög kvalitet och modern arkitektur. Högkvalitativa lägenheter i Konyaalti har många faciliteter som den välutrustade trädgården, parkeringsplatsen, vaktmästaren, pool och 24/7 säkerhetskamerasystem.

Det finns 2 typer av lediga lägenheter till salu här

Lägenheter med 1 sovrum är 60-70 m² med vardagsrum, öppet kök, badrum och balkong.

2-sovrums duplexlägenhet är 190 m² med vardagsrum, separat kök, 2 badrum, balkong och terrass.

Lägenheter till salu har många inredningsfunktioner som larmsystem, garderob, köksapparater, persienner och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Lägenheter i Konyaalti Nära till Stranden

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

HissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringPersiennerCentral parabolantennDuschKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter55.500 €2+1 Lägenheter167.000 €*Prisuppdatering den 14.07.2021 10:49:52

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Antalya lägenheter med hög hyresintäktspotentialAntalya lägenheter med hög hyresintäktspotential55.300 €1+1, 2+2Centrum / AntalyaAntalya lägenheter till salu i ett komplex med inomhusparkeringAntalya lägenheter till salu i ett komplex med inomhusparkering55.000 €1+1, 2+1 dp, Konyaalti / AntalyaTre Vädersträck Lägenheterna med Modern Design i Antalya KepezTre Vädersträck Lägenheterna med Modern Design i Antalya Kepez57.100 €2+1, 3+1, 5+2Kepez / AntalyaHelt ny fastighet i ett komplex med pool i Kundu AntalyaHelt ny fastighet i ett komplex med pool i Kundu Antalya57.100 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKundu / Antalya