Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa

Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / MudanyaLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-1Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-2Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-3Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-4Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-5Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-6Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-7Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-8Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-9Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-10Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-11Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-12Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-13Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-14Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-15Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-16Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-17Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-18Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-19Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa, Interiör bilder-20
Pris från 110.100 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Mudanya
 • 165 m² - 270 m²
 • 3+1, 5+1 dp
 • 2,3
 • 2,3
 • 07/2020
 • 3
 • Under konstruktion
 • 26 km
 • 2 km
 • 80 km
Objekt-ID BRS-044

Topp 3 Skäl att Köpa

• Nära färjor
• Utsikt över havet och naturen
• Möjlighet till en lugn och tyst social miljö

Helt Nya Lägenheter Nära Mudanya Färja Docka i Bursa

Lägenheter med havs- och naturutsikt ligger i Mudanya, ett av Bursas kustdistrikt. Mudanya är den mest charmiga och livligaste i Bursa och erbjuder fantastiska möjligheter för livskvalitet med sin vackra utsikt över havet och naturen. Det är det perfekta läget för både första bostads- och fritidshusplats i Bursa.

Lyxlägenheter i Bursa ligger nära många sociala och dagliga bekvämligheter som apotek, stränder, marknader, restauranger, offentliga basarer, affärer, busshållplatser, etc. Lägenheterna ligger bara 2 km till stränderna och 1 km till Budo Mudanya Sea Bus Pier, 26 km till centrum av Bursa, 80 km till Bursa-Yenişehir Flygplats.

Bostadskomplexet är byggt på en 7.138 m² stor yta och består av 7 kvarter, totalt 42 lägenheter. Komplexet har många privilegiumfunktioner för invånare som pool, gym, inomhus- och utomhuslekplatser, lounge, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhetstjänster.

Det finns två typer av tillgängliga lägenheter till salu i detta komplex

Lägenheter med 3 sovrum är 165 m².

Lägenheter med dubbelsidig lägenhet med 5 sovrum är 330 m².

Lägenheter i Bursa till salu är utrustade med högkvalitativa material som ett smarta hemsystem, ingångsdörr i stål, köksapparater, dubbelglas, PVC, dekorativt belysningssystem, dusch, väggspegel i hallar, badrum och kök, keramik och laminat golv, omklädningsrum och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Lägenheter med Havs och Naturutsikt i Mudanya Bursa

Lägenheter / Bursa / Mudanya

SwimmingpoolI ett komplexGymSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschKöksutrustningBalkongStrand (1-5 km)Havsutsikt
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter110.100 €5+1 Lägenheter190.600 €*Prisuppdatering den 4.06.2021 19:12:16

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fastigheter inom ett projekt i hög efterfrågan i BursaFastigheter inom ett projekt i hög efterfrågan i Bursa109.300 €3+1, 6+1 dpNilufer / BursaCentrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i BursaCentrala Fastigheter i Prestigefyllda Projekt i Bursa103.800 €3+1, 3+2 dp, 4+2 dpMudanya / BursaBursa Hus i Stadens Mest Imponerande KomplexBursa Hus i Stadens Mest Imponerande Komplex119.600 €2+1Osmangazi / BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i BursaRymliga Lägenheter med Fantastisk Havsutsikt i Bursa129.100 €4+2 dpMudanya / Bursa