Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa

Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / MudanyaLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Bursa / Mudanya - videoLägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-1Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-2Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-3Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-4Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-5Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-6Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-7Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-8Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-9Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-10Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-11Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-12Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-13Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Interiör bilder-14Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Planritningar-1Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Planritningar-2Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Planritningar-3Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa, Planritningar-4
Pris från 75.400 €
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bursa / Mudanya
 • 110 m² - 280 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1 dp
 • 2, 3, 4
 • 1, 3
 • 3
 • Redo att flytta
 • 25 km
 • 1.2 km
 • 80 km
Objekt-ID BRS-057

Topp 3 skäl att köpa

• Utsikt över havet och skogen
• Möjlighet att bo i ett lugnt och fridfullt boutiqueprojekt
• Gångavstånd till Mudanya centrum och färjedockan

Redo att flytta fridfulla lägenheter nära färjedockan i Mudanya, Bursa

Lägenheterna ligger i Mudanya, Bursa. Ernest Hemingway beskrev Mudanya som ”kuststaden där västerlänningar kom för att be om fred.” Regionen är känd som ”Fredens och broderskapets huvudstad” ända sedan den var värd för ett fördrag som avslutade kriget och lade grunden för Republiken Turkiet med vapenstillståndet i Mudanya. Hasanbey Culture Center, Myrleia Ancient City, Fatih Mosque och kyrkor som Vaulted Church, Church of Archangels, Aydınpınar Church, Derekoy Church representerar den kulturella och religiösa blandningen som fortfarande är stark idag.

Lägenheterna ligger inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter såsom marknader, distriktsbasaren, köpcentra, apotek etc. Lägenheterna i Bursa ligger 1,2 km till Marmarasjön, 1,5 km till BUDO-färjebryggan, 25 km till Bursas centrum och 80 km till Bursa Yenisehir flygplats.

Bostadskomplexet består av 3 kvarter och totalt 18 lägenheter. Det 3 000 m² stora komplexet har många bekvämligheter som en pool, parkeringsplatser och en trädgård.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett omklädningsrum, ett badrum, ett eget badrum och en balkong. (Vissa lägenheter har två balkonger och ett öppet kök.)

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett omklädningsrum, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger.

Lägenheter med 4 sovrum i duplex, ett vardagsrum, 2 kök med öppen planlösning, ett badrum, ett eget badrum, 2 balkonger och en terrass.

Lägenheterna har keramikgolv, laminatgolv, lackdörrar, golvvärme som drivs av naturgas, C30-betong och flytande flotte-system vilket innebär att lägenheterna är jordbävningssäkra och gjorda med bästa möjliga material.

Allmänna detaljer av Lägenheter med havs-och skogsutsikt i Mudanya, Bursa

Lägenheter / Bursa / Mudanya

HissSwimmingpoolI ett komplexParkeringTrädgårdKlädkammareDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrum
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iBursa
ALLTID KORREKTA PRISER

2+1 Lägenheter75.400 €3+1 Lägenheter104.900 €4+1 Lägenheter144.300 €*Prisuppdatering den 15.07.2021 18:04:01

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Nya Lägenheter på Populära Läge av BursaNya Lägenheter på Populära Läge av Bursa71.000 €3+1, 4+2 dpMudanya / BursaInvesteringsfastigheter nära Botaniska trädgårdar i BursaInvesteringsfastigheter nära Botaniska trädgårdar i Bursa69.500 €3+1, 4+1Osmangazi / BursaFantastiska lägenheter med havsutsikt i Mudanya BursaFantastiska lägenheter med havsutsikt i Mudanya Bursa83.000 €3+1, 5+1 dpMudanya / BursaLyxlägenheter i Bursa i hjärtat av stadenLyxlägenheter i Bursa i hjärtat av staden87.400 €3+1, 5+1 dpNilufer / Bursa