Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul

Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / AvcilarLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-1Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-2Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-3Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-4Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-5Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-6Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-7Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-8
Pris från 88.900 €Verifierat prisPrisuppdatering den 18.02.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Avcilar
 • 79 m² - 342 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 dp, 5+2 dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 01/2021
 • 7
 • Under konstruktion
 • 1.5 km
 • 50 km
Objekt-ID IST-426

Topp 3 skäl att köpa

• Gångavstånd till köpcentra, sjukhus, skolor och hotell
• Omgiven av världsmärken
• Stor investeringschans

Moderna lägenheter nära havet i Avcilar, Istanbul

Lägenheterna ligger i Avcilar, Istanbul. Avcilar ger enkel åtkomst till nästan alla bekvämligheter och transportanläggningar. Det finns många lyxprojekt, köpcentra, sjukhus, hotell och skolor i regionen. Om du vill köpa lägenheter i Istanbul är detta projekt ett av de mest lämpliga valen för dig.

Lägenheter till salu i Avcilar Istanbul ligger på gångavstånd till motorvägen E5 och TEM, Avcilar busstation, köpcentra och transportfaciliteter som Metrobus och tunnelbana. Lägenheterna ligger också 1,5 km från havet och 50 km från Istanbul flygplats.

Skolor i regionen: Istanbul Gelişim University, Istanbul University Avcılar Campus, Avcılar Doğa College, Avcılar Okyanus College och Private Avcılar Çizgi Technical and Vocational High School.

Sjukhus i regionen: Medicana Avcılar, Vera Medical Center, Avcılar Dental Health Center, Asya Eye Health Center, Avcılar Hospital, Düzey Eye Hospital

Köpcentra i regionen: Pelican Mall, Torium AVM, Marmara Park och Özdilek Perlavista AVM Home Textil Shop.

Komplexet består av 2 block, 124 lägenheter och 15 kommersiella fastigheter på 7.800 m² stor tomt har utmärkta faciliteter som inomhuspool, hiss, sociala områden, lekplats, inomhus- och utomhusparkeringsplats, bastu, spa, ångbad, turkiskt bad , idrottscenter, väl utformad trädgård, vandringsleder, basketplan, stormarknad, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum, en balkong och en inomhusbalkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, en balkong och 3 inomhusbalkonger.

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, en tvättstuga, en balkong och 4 inomhusbalkonger.

Lägenheter med 4 sovrum i 2 plan har 2 vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, en balkong och 3 slutna balkonger.

Duplexlägenheter med 5 sovrum har 2 vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, en balkong och 3 slutna balkonger.

Alla lägenheter har centralvärmesystem, keramik- och laminatgolv, luftkonditionering, köksapparater, dusch och ståldörr.

Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul

Lägenheter / Istanbul / Avcilar

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter88.900 €2+1 Lägenheter164.700 €3+1 Lägenheter170.400 €4+1 Lägenheter364.700 €5+1 Lägenheter390.500 €*Prisuppdatering den 18.02.2021 16:19:27

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga lägenheter med investeringsmöjligheter i IstanbulLyxiga lägenheter med investeringsmöjligheter i Istanbul87.200 €1+1Gaziosmanpasa / IstanbulModerna Lägenheter med 7-stjärniga hotellkoncept i IstanbulModerna Lägenheter med 7-stjärniga hotellkoncept i Istanbul87.000 €2+1, 3+1Bahcesehir / IstanbulInvesteringsmöjligheter i Crown of Istanbul AvcılarInvesteringsmöjligheter i Crown of Istanbul Avcılar89.000 €1+1, 2+1Avcilar / IstanbulFördelaktiga lägenheter nära alla bekvämligheter i IstanbulFördelaktiga lägenheter nära alla bekvämligheter i Istanbul93.500 €1+1, 2+1, 3+1Maltepe / Istanbul