Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul

Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / AvcilarLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoLägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-1Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-2Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-3Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-4Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-5Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-6Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-7Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul, Planritningar-8
Pris från 66.000 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Avcilar
 • 79 m² - 177 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2
 • 2, 4, 5
 • 10/2020
 • 7
 • Under konstruktion
 • 1.5 km
 • 50 km
Objekt-ID IST-426

Topp 3 skäl att köpa

• Gångavstånd till köpcentra, sjukhus, skolor och hotell
• Omgiven av världsmärken
• Stor investeringschans

Moderna lägenheter nära havet i Avcilar, Istanbul

Lägenheterna ligger i Avcilar, Istanbul. Avcilar ger enkel åtkomst till nästan alla bekvämligheter och transportanläggningar. Det finns många lyxprojekt, köpcentra, sjukhus, hotell och skolor i regionen. Om du vill köpa lägenheter i Istanbul är detta projekt ett av de mest lämpliga valen för dig.

Lägenheter till salu i Avcilar Istanbul ligger på gångavstånd till motorvägen E5 och TEM, Avcilar busstation, köpcentra och transportfaciliteter som Metrobus och tunnelbana. Lägenheterna ligger också 1,5 km från havet och 50 km från Istanbul flygplats.

Skolor i regionen: Istanbul Gelişim University, Istanbul University Avcılar Campus, Avcılar Doğa College, Avcılar Okyanus College och Private Avcılar Çizgi Technical and Vocational High School.

Sjukhus i regionen: Medicana Avcılar, Vera Medical Center, Avcılar Dental Health Center, Asya Eye Health Center, Avcılar Hospital, Düzey Eye Hospital

Köpcentra i regionen: Pelican Mall, Torium AVM, Marmara Park och Özdilek Perlavista AVM Home Textil Shop.

Komplexet består av 2 block, 124 lägenheter och 15 kommersiella fastigheter på 7.800 m² stor tomt har utmärkta faciliteter som inomhuspool, hiss, sociala områden, lekplats, inomhus- och utomhusparkeringsplats, bastu, spa, ångbad, turkiskt bad , idrottscenter, väl utformad trädgård, vandringsleder, basketplan, stormarknad, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet.

Det finns 3 typer av tillgängliga lägenheter till salu

Lägenheter med 1 sovrum är 79 m² med vardagsrum, öppet kök, badrum, balkong och inomhusbalkong.

Lägenheter med 2 sovrum är 123 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum, balkong och 3 inomhus balkonger.

Lägenheter med 3 sovrum är 148-177 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum, tvättstuga, balkong och 4 inomhus balkonger.

Alla lägenheter har centralvärmesystem, keramik- och laminatgolv, luftkonditionering, köksapparater, dusch och ståldörr.

Kontakta oss för tillgänglighet och betalningsvillkor.

Allmänna detaljer av Lägenheter med modern och kvalitetsdesign i Istanbul

Lägenheter / Istanbul / Avcilar

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)CentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga Lägenheter med Havsutsikt och Öar i IstanbulLyxiga Lägenheter med Havsutsikt och Öar i Istanbul65.100 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kartal / IstanbulNyckelklara Centrala Lägenheter i Bagcilar IstanbulNyckelklara Centrala Lägenheter i Bagcilar Istanbul64.800 €1+1, 2+1Bagcilar / IstanbulLyxlägenheter i Istanbul Nära Bahcesehir CentrumLyxlägenheter i Istanbul Nära Bahcesehir Centrum66.100 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Bahcesehir / IstanbulLyxiga lägenheter med investeringsmöjligheter i IstanbulLyxiga lägenheter med investeringsmöjligheter i Istanbul66.300 €1+1, 2+1Gaziosmanpasa / Istanbul