Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul

Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / KartalLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Istanbul / Kartal - videoLägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-1Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-2Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-3Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-4Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-5Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-6Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-7Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-8Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-9Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Interiör bilder-10Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-1Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-2Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-3Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-4Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-5Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul, Planritningar-6
Pris från 79.600 €Verifierat prisPrisuppdatering den 17.8.2020
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Kartal
 • 66 m² - 290 m²
 • 1+1, 2+1 dp, 3+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2, 3
 • 10/2020
 • 25-26
 • Under konstruktion
 • 500 mt
 • 17 km
Objekt-ID IST-423

KAMPANJE DETALJER

Antalya Homes erbjuder en speciell rabatt till våra kunder för inköp av flera fastigheter i Istanbul. Lägenheterna till titelakten levereras direkt och lämpar sig för turkiskt medborgarskap.

Rabatterat pris enligt nedan;

• Det totala priset för 3 olika lägenheter med 1 sovrum mellan 66-80 m² är 258.000 USD istället för 310.000 USD.

För mer information ring oss och investera idag!

Giltig till 30.9.2020 09:00:00visa alla kampanjer >>>

Topp 3 Skäl att Köpa

• Spektakulär utsikt över havet och öarna
• Gångavstånd från höghastighetsstationen
• Modern arkitektur

Moderna Lägenheter Som Erbjuder Kvalitetsliv i ett Unikt Läge i Istanbul

Charmiga lägenheter ligger i Kartal, den anatoliska sidan av Istanbul. Kartal sträcker sig längs Marmara-kusten, den längsta kustlinjen i Istanbul. Det erbjuder en exceptionell livsstil för husköpare med sina specialbutiker, kaféer, kvalitetsrestauranger, idrottsområden, vackra kuster, transportanläggningar och fantastiska landskap omgiven av grönska.

Lägenheter i Istanbul ligger bara några meter från restauranger, marknader, kaféer, sjukhus, offentliga basarer, busshållplatser, motorvägar, skolor, apotek etc. Lägenheterna ligger 5 minuter från skolor och universitet, 7 minuter från E-5 Highway , 10 min från Bagdat Avenue, 15 min från Kalamis Marina och flygplatsen. Moderna lägenheter i Istanbul ligger 250 meter till Turgut Özal Boulevard och Atalar Marmaray Station, 500 meter till kusten, 1 km till Istanbul Şehir University och IDO Kartal Ferry Dock, 1,5 km till Dragos Hill och Maltepe Park Shopping Mall, 5 km till Pendik Marina, 8 km till Bostancı Fast Ferry and Princes 'Islands Terminal, 9 km till Bağdat Avenue Suadiye, 23 km till 15 Temmuz Şehitleri-bron, 24 km till Taksim Square och Grand Bazaar, 64 km till Istanbul Internationella Flygplats och 17 km till Sabiha Gökçens Internationella Flygplats.

Sjukhus i regionen: Istanbul onkologisjukhus, privat Mehmet Toprak-sjukhus, Vera-sjukhus, Privat Veni Vidi-ögoncentrum Atalar, Smile Istanbul-ortodonti, Avicenna Umut-sjukhuset, Gülen Medical Center, Medisport Athlete Medical Center och Sezgi Dental Oral and Dental Health Clinic.

Skolor i regionen: Doğa College, Privata Istek Ulugbey gymnasium, Bahcesehir College Dragos Campus, Private Dora Maltepe Anatolian Health Yrkesutbildning, Ahmet Şimşek college och Era tekniska högskola.

Köpcentra i regionen: Maltepe Park köpcentrum, Ritim köpcentrum och Maltepe Piaza köpcentrum.

Projektet är helt utformat för bostäder och består av 2 block. Det finns 2 källargolv, bottenvåningen och 25 våningar i Block A. Block B har 2 källargolv, bottenvåningen och 26 våningar. Komplexet består av totalt 227 lägenheter. Det finns många rika funktioner som en lekplats, pool, poolbar vid vitaminbana, promenad och springvägar, turkiskt bad, bastu, massagerum, gym, solterrass, basket och tennisbanor, inomhusparkeringsplats för varje lägenhet och 24/7 säkerhet.

Det finns 3 typer av tillgängliga lägenheter till salu

Lägenheter med 1 sovrum är 83 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum och en terrass.

Lägenheter med 2 sovrum är 110 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett eget ett badrum, ett badrum, en fransk balkong och en terrass.

Lägenheter med 3 sovrum är på 143 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, ett tvättstuga, en balkong och en fransk balkong.

3 sovrum takvåningar är 285 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum, ett toalett, ett förråd, ett tvättstuga, en balkong och en terrass. (Vissa lägenheter med 3 sovrum har en fransk balkong.)

Lägenheter i Istanbul har kvalitetsfunktioner som laminatgolv, dubbelglas av PVC, ståldörr, dusch, badrumsskåp, spotlighting och värme och ljudisolering.

Allmänna detaljer av Lägenheter med Spektakulära Havsutsikt och Öar i Istanbul

Lägenheter / Istanbul / Kartal

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)Säkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter79.600 €2+1 Lägenheter159.300 €3+1 Lägenheter191.100 €*Prisuppdatering den 17.8.2020 12:00:01

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fördelaktiga lägenheter nära alla bekvämligheter i IstanbulFördelaktiga lägenheter nära alla bekvämligheter i Istanbul79.500 €1+1, 2+1, 3+1Maltepe / IstanbulLyxiga Lägenheter Nära Alla Bekvämligheter i IstanbulLyxiga Lägenheter Nära Alla Bekvämligheter i Istanbul79.100 €2+1, 3+1Beylikduzu / IstanbulNybyggda lägenheter 300 m till TEM huvudvägen i IstanbulNybyggda lägenheter 300 m till TEM huvudvägen i Istanbul79.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Gaziosmanpasa / IstanbulSmart Fastigheter i Istanbul Centrala LägeSmart Fastigheter i Istanbul Centrala Läge84.700 €2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dp, 5+1, 5+1 dp Eyup / Istanbul