Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya

Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / CikcilliLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Alanya / Cikcilli - videoLägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-1Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-2Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-3Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-4Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-5Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Interiör bilder-6Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-1Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-2Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-3Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-4Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-5Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-6Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-7Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-8Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-9Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-10Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-11Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-12Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-13Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-14Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-15Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-16Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-17Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya, Planritningar-18
Pris från 76.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Cikcilli
 • 73 m² - 140 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 3
 • 1, 3
 • 2015
 • 10
 • Klart att flytta in
 • 3 km
 • 1 km
 • 38 km
Objekt-ID ALN-352

3 Bra anledningar att köpa

• Ligger i centrala regionen Cikcilli
• Gångavstånd till stranden
• Rika sociala faciliteter på hotellkoncept

Redo att flytta lägenheter med rika sociala faciliteter på Hotel koncept i Cikcilli

Lägenheter av hög kvalitet i Alanya ligger i centrala regionen Cikcilli. Alanya, känd som den bästa semesterregionen, erbjuder fantastiskt liv med sina rika sociala faciliteter och lätta transportfaciliteter. Denna region är värd för ett brett utbud av lyxiga fastighetsprojekt med fulla sociala bekvämligheter. Om du vill investera i Turkiet är Alanya det bästa valet för dig.

Redo att flytta lägenheter till salu i Alanya på gångavstånd till stränder, skolor, högskolor, butiker, restauranger, kaféer, apotek och mycket mer. Dessa lägenheter ligger 7 km till Alanya slott, 3 km till Alanya centrum, 38 km till Gazipaşa-Alanya flygplats, 127 km till den internationella Antalyas flygplats och 138 km till Antalyas centrum.

Lyxbostadskomplexet är byggt på 12 000 m² markområde. Komplexet består av fyra kvarter med 10 våningar och 185 lägenheter. Detta komplex med hotellkoncept har 3.400 m² sociala utrymmen inklusive inomhus- och utomhuspooler, lekplatser inomhus och utomhus, camellia, grillplats, turkiskt bad, bastu, ångbad, massagerum, avkopplingsrum, minibar, Playstation-rum, pilates-aerobic salong, gym, bordtennis, biljard och parkeringsplatser. Det finns också en panoramahissar, generator, 24/7 säkerhet och trädgårdsmästare.

Typer av lägenheter

Lägenheterna på bottenvåningen med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Lägenheterna på bottenvåningen med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong.

Centralt belägna lägenheter i Cikcilli, Alanya, har ett satellit-TV-system, strålkastare i vardagsrum och kök, luftkonditionering i alla rum, bänkskivor i granitkök, dubbelglasade fönster i stål, ståldörrar och köksapparater.

* Dessa kvalitetslägenheter i Alanya erbjuder en stor investeringsmöjlighet med sina rika sociala faciliteter och läge. När du har köpt dessa lägenheter kan du tjäna stora vinster genom att hyra som dagligen, veckovis eller månad.

Allmänna detaljer av Lägenheter nära till sociala bekvämligheter i Alanya

Lägenheter / Alanya / Cikcilli

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter76.000 €2+1 Lägenheter106.000 €*Prisuppdatering den 21.06.2021 16:30:51

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Kreativa Designade Lägenheter med Havsutsikt i AlanyaKreativa Designade Lägenheter med Havsutsikt i Alanya75.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpKestel / AlanyaLägenheter vid havet i Kestel, 2 km till Alanya centrumLägenheter vid havet i Kestel, 2 km till Alanya centrum73.800 €1+1Kestel / AlanyaFörstklassiga lägenheter med havsutsikt i Alanya MahmutlarFörstklassiga lägenheter med havsutsikt i Alanya Mahmutlar76.000 €1+1Mahmutlar / AlanyaInvesteringsmöjlighet eller Semesterlägenhet i AlanyaInvesteringsmöjlighet eller Semesterlägenhet i Alanya77.000 €1+1, 3+1, 4+1 dpOba / Alanya