Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya

Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / AksuLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Antalya / Aksu - videoLägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-1Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-2Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-3Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-4Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-5Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-6Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-7Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-8Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-9Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-10Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-11Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-12Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-13Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-14Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-15Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-16Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya, Interiör bilder-17
Pris 106.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • COURTAGEFRITT
 • Antalya / Aksu
 • 170 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 2005
 • 5
 • Redo att flytta
 • 15 km
 • 300 mt
 • 12 km
Objekt-ID AYT-2009

Topp 3 skäl att köpa

• Havsutsikt
• 300 mt till stranden
• Omgiven av bekvämligheter

Moderna lägenheter med rymliga balkonger och rum 300 meter till stranden i Antalya

Lägenheterna till salu med havsutsikt ligger i en lugn semesterregion omgiven av grönområden och bekvämligheter i Kemerağzı-området, i Aksu-distriktet i Antalya. Kemerağzı erbjuder utmärkta möjligheter för bostadsköpare och investerare som vill ha en rymlig, funktionell och mycket lönsam lägenhet för att hyra den eller för att leva under semestersäsonger.

Lägenheterna till salu ligger inom gångavstånd från marknader, strand, kaféer, restauranger, postkontor, apotek, sjukhus och busshållplatser. Moderna lägenheter är 300 meter till Kemerağzı-stranden, 200 meter till det 5-stjärniga hotellzonen i Antalya, 5 km till Legends Land, 50 meter till 3 M Migros, 15 km till centrum, 17 km till Kaleiçi och 12 km till Antalyas internationella flygplats.

Bostadskomplexet består av 2 kvarter och 40 lägenheter. Den har en utomhusparkeringsplats, hiss, 24/7 säkerhetskamerasystem.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger.

Lägenheter i Antalya är utrustade med ståldörr, persienner, videointercom, satellit-TV-system, tvåglasfönster, köksutrustning, spotlight och laminatgolv.

Allmänna detaljer av Lägenheter omgiven av bekvämligheter i Antalya

Lägenheter / Antalya / Aksu

HissI ett komplexParkeringSäkerhetskameraPersiennerCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 106.000 €*Prisuppdatering den 29.01.2021 11:43:49

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fridfulla Antalya Lägenheter till Salu i KonyaaltiFridfulla Antalya Lägenheter till Salu i Konyaalti104.700 €1+1Konyaalti / AntalyaLägenheter med naturutsikt nära havet i AntalyaLägenheter med naturutsikt nära havet i Antalya102.000 €2+1, 3+1Konyaalti / AntalyaNya Antalya lägenheter inom gångavstånd från havetNya Antalya lägenheter inom gångavstånd från havet106.100 €5+1 dpCentrum / AntalyaRymlig duplex lägenhet till salu i Konyaaltı AntalyaRymlig duplex lägenhet till salu i Konyaaltı Antalya111.700 €4+1 dpKonyaalti / Antalya