Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova

Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / SafranLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Planritningar-1
Pris 118.000 €
 • Allmänna detaljer
 • Yalova / Safran
 • 160 m² till 198 m²
 • 3+1
 • 1, 2
 • 2
 • 2018
 • 2
 • Off-plan projekt
 • 3 km
Objekt-ID YLV-004

Lägenheter till salu i Yalova ligger i det lugna området. De fridfulla lägenheterna har ett privat vardagsrum på den centrala platsen.Off-plan lägenheter i Yalova kommer att ha många gemensamma funktioner som den välutrustade trädgården, parkerings platser, simbassänger, kamelior, lekparker, vandringsleder, vaktmästare, 24/7 säkerhets kamera system och säkerhet. Dessa lägenheter erbjuder ett privatliv du kan leva med din familj nära centrum av staden.

Hela objektbekrivningen finns på Engelska.

Allmänna detaljer av Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova

Lägenheter / Yalova / Safran

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

Pris 118.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Havsutsikt Tvåvånings Lägenheter i Cinarcik YalovaHavsutsikt Tvåvånings Lägenheter i Cinarcik Yalova98.000 €2+1 dp, 3+1 dpCinarcik / YalovaNyligen Avklarad Fastigheter till Salu i YalovaNyligen Avklarad Fastigheter till Salu i Yalova88.500 €2+1, 3+1, 5+2 dpCentrum / YalovaSpektakulära Yalova Lägenheter i Utmärkt LägeSpektakulära Yalova Lägenheter i Utmärkt Läge137.500 €3+1Centrum / YalovaRymliga Lägenheter i Yalova Ciftlikkoy Vid HavetRymliga Lägenheter i Yalova Ciftlikkoy Vid Havet293.900 €3+1, 5+2Ciftlikkoy / Yalova
Vi anställer