Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova

Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / SafranLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Yalova / Safran - videoLägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova, Planritningar-1
: på begäran
  • Allmänna detaljer
  • Yalova / Safran
  • 160 m² till 198 m²
  • 3+1
  • 1, 2
  • 2
  • 2018
  • 2
  • SÅLD!
  • 3 km
Objekt-ID YLV-004

Lägenheter till salu i Yalova ligger i det lugna området. De fridfulla lägenheterna har ett privat vardagsrum på den centrala platsen.Off-plan lägenheter i Yalova kommer att ha många gemensamma funktioner som den välutrustade trädgården, parkerings platser, simbassänger, kamelior, lekparker, vandringsleder, vaktmästare, 24/7 säkerhets kamera system och säkerhet. Dessa lägenheter erbjuder ett privatliv du kan leva med din familj nära centrum av staden.

Hela objektbekrivningen finns på Engelska.

UTSÅLD!

Allmänna detaljer av Lägenheter till Salu i det Lugna Området av Yalova

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumInternetBalkongSeparat kökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Special Arkitektur Lägenheter i Lyx Projekt av YalovaSpecial Arkitektur Lägenheter i Lyx Projekt av Yalova37.900 €Std,1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dpCinarcik / YalovaModerna lägenheter till salu i Yalova bara 50 m till kustenModerna lägenheter till salu i Yalova bara 50 m till kusten39.000 €Std, 1+1, 2+1, 4+1Cinarcik / YalovaModernt Utformade Nya Yalova Lägenheter i TermalModernt Utformade Nya Yalova Lägenheter i Termal52.700 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Termal / YalovaRymliga Lägenheter i Yalova Ciftlikkoy Vid HavetRymliga Lägenheter i Yalova Ciftlikkoy Vid Havet295.400 €3+1, 5+2Ciftlikkoy / Yalova
Vi anställer