Ring oss +90242 324 5494 Sverige +46 31-757 0507

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lägenheter till salu i Kestel, Alanya

Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / KestelLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Alanya / Kestel - videoLägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-1Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-2Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-3Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-4Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-5Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-6Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-7Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-8Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-9Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-10Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-11Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-12Lägenheter till salu i Kestel, Alanya, Interiör bilder-13
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Alanya / Kestel
 • 72 m² till 220 m²
 • 1+1, 2+1, 4+1
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 05/2016
 • 4
 • SÅLD
 • 800 mt
 • 658 mt
 • 37 km

International Antalya Airport131 km

Objekt-ID ALN-196

Lägenheter till Salu i Alanya, Kestel med Utsikt över Dim Floden

Lägenheter till salu i Alanya är belägna på ett eftertraktat område i Kestel. Om du vill ha soliga dagar i Alanya med lugn och ro, är du på rätt plats. Kestel lägenheter är omgivna av alla nyanser av naturen. Även dessa lägenheter intill den berömda Dim floden.

Lägenheter i Kestel, Alanya ligger nära till många sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, marknader, affärer, parker, offentliga basaren och busshållplatser. Lägenheterna i Kestel har 658 m till stranden, 800 m till Kestel centrum, 994 m till närmaste köpcentrum, 5.5 km till rafting trach, 37 km till Gazipasa flygplats och 131 km till Antalya flygplatsen.

Projektet i Kestel, Alanya med utsikt över floden består av 3 block och erbjuder olika lägenheter. Alla lägenheter på bottenvåningen har sin egen trädgård. Komplexet har många faciliteter som en väl utformad trädgård, en swimmingpool, barnpool, solterrass, en lekplats, ett äventyrsbad, gym, ångbastu, turkiskt bad, bastu, massagerum, basket och volleyboll fält, en tennisbana, en squash rum, pooler, en utomhus och inomhus parkeringsplatser, gångvägar, vaktmästare, hissar, 24/7 övervakningskamera System och säkerhetsvakt.

Det finns 3 typer av tillgängliga lägenheter till salu i detta projekt

1+1 lägenheter är 72 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett sovrum,ett badrum och en terrass.

1+1 terrass lägenheter är 134 m² med vardagsrum, ett öppet kök, ett sovrum, ett badrum och en stor terrass.

2+1 lägenheter är 116 m² med vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, 2 sovrum varav ett med en suite-badrum och 2 terrasser.

2+1 penthouse lägenheter är 140-152 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, 2 sovrum varav ett med en suite-badrum, en toalett och 2 terrasser.

4+1 lägenheter är 220 m² med vardagsrum, ett öppet kök, 4 sovrum varav ett med en suite-badrum, 2 badrum, ett omklädningsrum, 2 terrasser.

Alla lägenheter har luftkonditionering i alla rum, porttelefon, vitvaror, köksmaskiner, larm, satellit-TV-system och trådlöst internet system.

Denna lägenhet är UTSÅLD.

Allmänna detaljer av Lägenheter till salu i Kestel, Alanya

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammareCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Kostnadspriset är i Turkiska Lire. Priserna är början priser. Växlingskurs är uppdateras dagligen.

GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lägenhet med Havsutsikt KonakliLägenhet med Havsutsikt Konakli35.800 €2+1, 3+1 dpKonakli / AlanyaOrion Hill Apartments VIOrion Hill Apartments VI38.000 €Std, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / AlanyaNya Lägenheter i Alanya Turkiet vid den Berömda GatanNya Lägenheter i Alanya Turkiet vid den Berömda Gatan39.500 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1Mahmutlar / AlanyaOrion Garden LägenheterOrion Garden Lägenheter41.000 €Std, 1+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / Alanya
Vi anställer