Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Ny generation högvinstiga fastighetsinvesteringar: UNIVA-Studentbostäder

1.04.2021

UNIVA är ett studentbostadsprojekt som lanserades i Turkiet av Erkanlı Holding, som framstår som en ny generation av vinstdrivande fastighetsinvesteringar. Projektet syftar till att öka elevernas livskvalitet till världsstandarder under hela sin utbildning och ge investerare en lönsam investeringsmodell. De första tre platserna för projektet i Turkiet är Sakarya, Kocaeli och Düzce.

Utgångspunkten för UNIVA var inkvarteringsproblemet till följd av det otillräckliga utbudet med det ökande antalet studenter. När vi tittar på de numeriska uppgifterna läggs i genomsnitt 400.000 studenter till antalet befintliga studenter varje år. I Turkiet är antalet sängar i sovsalar som tillhandahålls av staten och den privata sektorn 1 miljon för cirka 4 miljoner studenter. Ändå står ungefär tre och en halv miljon studenter vid 206 universitet i Turkiet inför problem med boende. Så de flesta av dessa studenter måste leva under förhållanden under sina förväntningar.

Enligt fältstudierna, som syftade till att analysera bostadsbehov och förväntningar hos högskolestudenter, klagar eleverna på bristen på bostadsområden som krävs för både deras akademiska och personliga utveckling. Så de ägnar mer uppmärksamhet åt de sociala faciliteterna i deras sovsalpreferenser.

Få regelbundna inkomster och stora avkastningar med små besparingar

Få regelbundna inkomster och stora avkastningar med små besparingar

UNIVA skapar vardagsrum alldeles intill universitetet och där antalet sovsalar och fysiska förhållanden är otillräckliga för studenter. På detta sätt garanterar projektet investerare en dynamisk investeringsmodell med regelbundna och ökande hyresintäkter, vilket gör små besparingar till hög avkastning på kort tid. Den mest grundläggande tydliga tabellen som projektet erbjuder investerarna är följande;

• Minsta 8% hyresgaranti i 5 år
• Avkastning på investering från cirka åtta år
• Uppskattningsvis 65% värdestegring fram till idrifttagning
• Lämplig för att få turkiskt medborgarskap

Obs: Projektet är lämpligt för att få medborgarskap men inte för uppehållstillstånd. Köparen kan inte bo i enheten och måste hyra ut den till en student.

Fördubba din vinst med en säker investeringsmöjlighet

Rıza Erkanlı, ordförande för Erkanlı Holding, uppgav att de genomförde det första projektet i Sakarya, som kostade 160 miljoner TL, och de andra projekten i Kocaeli och Düzce är värda 215 miljoner TL. Han fortsatte: "Den första försäljningen i projektet i Sakarya var 125.000 TL. Nu har den ökat till 330.000 TL. Vid en tidpunkt då försäljningen i fastigheter stannar ökar behovet av studenthus och projektets läge värdet. ”

Erkanlı förklarade att de startade ett sådant projekt på grund av det låga antalet sovsalar i Turkiet och deras förhållanden var inte som de föredrog av familjer och studenter. Han tillade att de planerar att genomföra Univa-projekt också i Istanbul och Izmir.

Fördubba din vinst med en säker investeringsmöjlighet

Erkanlı Holding och Tekce Overseas Gayrimenkul AŞ, det ledande fastighetsbolaget, samarbetade om marknadsföringen och försäljningen av projektet. Bayram Tekçe, ordförande för Tekce Overseas Gayrimenkul AS, uppgav att projektet är en säker och lönsam investeringsmöjlighet för fastighetsinvesterare. Det ger en betydande fördel genom att erbjuda minst dubbla hyresintäkter jämfört med traditionella fastighetsinvesteringar. Projektet lovar köpare med låga besparingar möjligheten att bli investerare.

Möt alla studenternas behov på ett ställe

Detaljerna i projektet är som följer;

• Projektet är utformat som ett campus som möter alla studenters behov på ett ställe. UNIVA Studenthus planeras som möblerade 1+1 enheter där tre studenter kan bo bekvämt.
• Vardagsrummen är utrustade med den senaste tekniken. Det finns också konferensrum, aktivitets- och konsertområden för studenter att följa sina sociala och kulturella aktiviteter.
• För att hjälpa eleverna att arbeta effektivt finns det studieområden speciellt utformade enligt universitetsavdelningarna i regionen.
• Kortvarigt boende för familjer finns också.
• Några av de andra sociala och personliga områdena är som följer: gym och idrottsstudior, kaféer och restauranger, spa, inomhuspool, studie- och datorrum, vardagsrum, TV- och spelrum, karaoke, konferensrum, köpcentra, stormarknader, fotokopia center, frisör, kemtvätt, tvätt- och strykrum, konst- och musikrum, förvaringssystem, sjukhus, stängda parkeringsplatser.

Genom att investera i studentbostäder maximerar du din vinst och stöder framtiden.

För detaljerad information om projekten, klicka på bilderna nedan:

Kocaeli UNIVA StudentbostäderSakarya UNIVA StudentbostäderDüzce UNIVA Studentbostäder
Nyheter8.07.2021
Hur köper jag ett hus i Turkiet?
26.06.2021
Fakta som du bör känna till om du vill investera eller bo i Turkiet
18.06.2021
Fastighetsinvesteringar i Turkiet i tre huvudstadier
11.06.2021
Vanliga Missuppfattningar om Fastighetsinvesteringar i Turkiet
10.06.2021
Hur köper jag en fastighet i Turkiet säkert?
8.06.2021
Vi har ett nytt kontor i Ankara!
3.06.2021
Prisöversikt för fastigheter - Är fastigheter billiga eller dyra i Turkiet?
10.05.2021
Hur man blir en Turkisk medborgare som Pakistansk?
Läs alla nyheter
GÅ TILL
TOPPEN