Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul

Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul, Istanbul / Pendik
Pris från 93.800 €Verifierat pris
  • Allmänna detaljer
  • COURTAGEFRITT
  • Istanbul / Pendik
  • 30 m² - 71 m²
  • 2015
  • 19
  • Klart att flytta in
  • 3.5 km
  • 11 km
Objekt-ID TIC-107

3 Bra anledningar att köpa

• Garanti för hyra och vinst
• Nära motorvägen E-5 och tunnelbana
• Investeringspotential

Förgyllda investeringskontor med havsutsikt från och med fjärde våningen i Pendik

Kommersiella kontor med investeringspotential finns i den nya lysande stjärnan i Pendiks affärsvärld. Pendik har blivit ett av de mest attraktiva områdena för bostadsinvesteringar i Istanbul. På grund av dess fantastiska placering för investeringar är denna region en idealisk punkt för att starta din nya verksamhet i Istanbul. Om du vill investera i Istanbul är Pendik ett utmärkt läge för dig.

De kommersiella kontor som är till salu i Istanbul ligger bara 5 steg från tunnelbanestationen, 2 km från anslutningen Pendik-Samandıra, 2,5 km från IDO-färjestationen, 3,5 km från stranden, 11 km från den internationella Sabiha Gökçens flygplats, 19 km från Ümraniye TEM-korsningen och 10 minuter från höghastighetsstationen.

Kontorsbyggnaden är byggd på 9.225 m². Det har 19 våningar och 77 oberoende sektioner. Byggnaden har konferensrum upp till 90 kvm med teknisk infrastruktur, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet, inomhusparkeringsplats, lobby, reception, entré, hissar, privata arkivrum, generator, concierge och operativsystem, bak- upp service och cafeteria. Byggnaden har utsikt över ö och hav från fjärde våningen.

Kontoren sträcker sig från 30 till 71 kvadratmeter i byggnaden.

Dessa kontor till salu i Pendik har privat balkong, toalett- och kökinfrastruktur, fiberintern infrastruktur, satellit-TV-system, centralvärmesystem, sprinklersystem och VRF-luftkonditionering. Det första syftet med de kommersiella kontor som är till salu är alla detaljer i åtanke så att anställda bara kan fokusera på sitt arbete. Varje kontor har teknisk infrastruktur och professionell bostadsförening

Allmänna detaljer av Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Pendik

HissParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraLuftkonditioneringCentral parabolantennKöksutrustningBalkongStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 93.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Gata Frontbutiker med hyresgaranti i IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i Istanbul82.800 €Basaksehir / IstanbulKommersiella Hotellrum med Investeringsmöjligheter i IstanbulKommersiella Hotellrum med Investeringsmöjligheter i Istanbul80.900 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulUthyrda kommersiella fastigheter i Esenyurt IstanbulUthyrda kommersiella fastigheter i Esenyurt Istanbul106.900 €Esenyurt / IstanbulKommersiell Fastighet 200 m till E5 Highway i KadıkoyKommersiell Fastighet 200 m till E5 Highway i Kadıkoy108.800 €Kadikoy / Istanbul