Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul

Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul, Istanbul / Pendik
Pris från 128.800 €
  • Allmänna detaljer
  • Istanbul / Pendik
  • 30 m² till 71 m²
  • 2015
  • 19
  • Klart att flytta in
  • 3.5 km
  • 11 km
Objekt-ID TIC-107

KAMPANJE DETALJER

Om du köper kommersiella kontor i detta projekt kan du dra nytta av en bra kampanj;

• Hyresgaranti med 8% årlig ränta under 3 år.

Byggföretaget har också Erbjudande för de andra projekten. Kontrollera de andra Erbjudande;

Fasigheter med utsikt över Ö bredvid E-5 motorväg i Istanbul
Hyresgaranterade kontor och butiker i Istanbul Kartal

Missa inte dessa fantastiska Erbjudande. Ring oss idag!

Giltig till 31.10.2019 09:30:00visa alla kampanjer >>>

3 Bra anledningar att köpa

• Garanti för hyra och vinst
• Nära motorvägen E-5 och tunnelbana
• Investeringspotential

Förgyllda investeringskontor med havsutsikt från och med fjärde våningen i Pendik

Kommersiella kontor med investeringspotential finns i den nya lysande stjärnan i Pendiks affärsvärld. Pendik har blivit ett av de mest attraktiva områdena för bostadsinvesteringar i Istanbul. På grund av dess fantastiska placering för investeringar är denna region en idealisk punkt för att starta din nya verksamhet i Istanbul. Om du vill investera i Istanbul är Pendik ett utmärkt läge för dig.

De kommersiella kontor som är till salu i Istanbul ligger bara 5 steg från tunnelbanestationen, 2 km från anslutningen Pendik-Samandıra, 2,5 km från IDO-färjestationen, 3,5 km från stranden, 11 km från den internationella Sabiha Gökçens flygplats, 19 km från Ümraniye TEM-korsningen och 10 minuter från höghastighetsstationen.

Kontorsbyggnaden är byggd på 9.225 m². Det har 19 våningar och 77 oberoende sektioner. Byggnaden har konferensrum upp till 90 kvm med teknisk infrastruktur, 24/7 säkerhetskamerasystem och säkerhet, inomhusparkeringsplats, lobby, reception, entré, hissar, privata arkivrum, generator, concierge och operativsystem, bak- upp service och cafeteria. Byggnaden har utsikt över ö och hav från fjärde våningen.

Kontoren sträcker sig från 30 till 71 kvadratmeter i byggnaden.

Dessa kontor till salu i Pendik har privat balkong, toalett- och kökinfrastruktur, fiberintern infrastruktur, satellit-TV-system, centralvärmesystem, sprinklersystem och VRF-luftkonditionering. Det första syftet med de kommersiella kontor som är till salu är alla detaljer i åtanke så att anställda bara kan fokusera på sitt arbete. Varje kontor har teknisk infrastruktur och professionell bostadsförening

Allmänna detaljer av Lönsamma kontor på motorvägen E-5 i Pendik Istanbul

Kommersiella Fastigheter / Istanbul / Pendik

HissParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraLuftkonditioneringCentral parabolantennKöksutrustningBalkongStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 128.800 €*Prisuppdatering den 10.9.2019 15:06:46

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Affärsbutiker i Bostadsområde i IstanbulAffärsbutiker i Bostadsområde i Istanbul109.300 €Esenyurt / IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i IstanbulGata Frontbutiker med hyresgaranti i Istanbul98.800 €Basaksehir / IstanbulInvesterings Butiker med Butik Design i IstanbulInvesterings Butiker med Butik Design i Istanbul165.200 €Basaksehir / IstanbulHyresgaranterade kontor och butiker i Istanbul KartalHyresgaranterade kontor och butiker i Istanbul Kartal242.600 €Kartal / Istanbul