Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla

Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / TurkbukuLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Bodrum / Turkbuku - videoLyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-1Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-2Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-3Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-4Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-5Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-6Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-7Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-8Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-9Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-10Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla, Interiör bilder-11
Pris från 870.000 €Verifierat prisPrisuppdatering den 24.05.2021
 • Allmänna detaljer
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Bodrum / Turkbuku
 • 144 m²
 • 2+1
 • 2
 • 1
 • 06/2016
 • 2
 • Redo att flytta
 • 20 km
 • 50 m
 • 44 km
Objekt-ID BJV-0010

Topp 3 skäl att köpa

• Perfekt plats
• Investeringsmöjlighet
• Privat småbåtshamn och brygga

Lyxlägenheter med privat brygga och småbåtshamn i Bodrum Turkbuku

Lägenheter till salu ligger i Turkbuku, ett av de mest populära områdena i Bodrum. Turkbuku ligger på den turkiska Rivieran, på motsatt sida av Bodrumhalvön, i provinsen Mugla, sydvästra Turkiet. Turkbuku kallas också Saint Tropez i Turkiet, har en välbevarad hamn omgiven av höga kullar med många lyxhotell och semesterbostäder, och är den favoritsemesterplats och andra bostad för många turkiska människor. Regionen har många dagliga och sociala faciliteter som kaféer, restauranger, marknader, apotek, banker och sjukhus du behöver. Lägenheter till salu i Bodrum Mugla ligger 50 m till närmaste strand, 19 km till Bodrum statligt sjukhus, 20 km till Bodrums centrum och 44 km till Bodrum-Milas internationella flygplats.

Komplexet ligger på en 39.000 m² tomt och består av 39 lägenheter. Det finns många funktioner i komplexet som 24/7 säkerhet, övervakningskamera, 2 kända restauranger, en pool, bastu, spa, frisör, läkare, gym, vattensporter, städtjänster, conciergetjänster och privata parkeringsplatser.

Det finns två typer av lägenheter i ett komplex; trädgård golv och första våningen. Lägenheterna på trädgårdsgolvet består av 2 sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum inklusive ett eget badrum och en stor trädgård. Lägenheterna på första våningen består av 2 sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum inklusive ett eget badrum och en balkong. Lägenheter till salu i Bodrum Mugla har en lyxig design med luftkonditionering, vitvaror, duschkabin, köksutrustning, smarta hemsystem och terrass.

Allmänna detaljer av Lyxdesignade lägenheter med havsutsikt i Bodrum Mugla

Lägenheter / Bodrum / Turkbuku

BastuSwimmingpoolI ett komplexGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringDuschEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongStrandlägeStrand (0-500 m)HavsutsiktFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 870.000 €*Prisuppdatering den 24.05.2021 15:46:25

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Lyxiga lägenheter med utsikt över småbåtshamnen i BodrumLyxiga lägenheter med utsikt över småbåtshamnen i Bodrum590.000 €2+1, 3+1 dpYalikavak / BodrumLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strandLägenheter i Bodrum i ett komplex med en privat strand471.900 €4+1Gumusluk / Bodrum