Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum

Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / YalikavakLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-1Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-2Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-3Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-4Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-5Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-6Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-7Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-8Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-9Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-10Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-11Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum, Interiör bilder-12
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Bodrum / Yalikavak
 • 75 m² till 120 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 2
 • 2018
 • 2
 • SÅLD
 • 1 km
 • 2 km
 • 48 km
Objekt-ID BDR-20955

3 Bra Anledningar att Köpa

• Inflyttnings klara
• Landskap vackra trädgårdar
• Säkerhet tillgänglig hela tiden

Nya Hus i Populäraste Semesterregionen med Fascinerande Landskapsutsikt

Bodrum hus till salu ligger i den populäraste semesterorten i Turkiet. Detta område uppmärksammars av både utlänningar och investerare. Denna region är den attraktivaste enligt lokala bekvämligheter och butiker än andra platser. Om du tittar på hus att köpa i Bodrum, är Yalıkavak den fördelaktigaste regionen.

Dom lyxiga husen ligger 2 km från havet, 400 m till affären, 48 km till flygplatsen Milas-Bodrum och 1 km till centrum, sociala och lokala bekvämligheter. Dessa hus ligger också inom gångavstånd från busshållplatsen och butiker.

Det blandade bostadsområdet består av parhus och duplexhus. Komplexet har en pool, säkerhetssystem och anlagda vackra trädgårdar.

Det finns 2 typer av lediga hus i komplexet

2-sovrums husen är på 75 m² med vardagsrum, öppet kök, badrum, ett enskilt badrum och en privat trädgård.

3-sovrums parhusen är på 120 m² med vardagsrum, öppet kök, badrum, ett enskilt badrum och 2 balkonger.

Alla hus erbjuder en lugn utsikt över landskapet och ett bekvämt liv. Husen är utrustade med internetanslutningar, köksutrustning och satellitsystem.

Dessa lägenheter är sålda.

Allmänna detaljer av Lyxiga Hus i ett Populärt Läge i Bodrum

SwimmingpoolI ett komplexSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Extraordinära Högkvalitativa Villor i Bodrum YalıkavakExtraordinära Högkvalitativa Villor i Bodrum Yalıkavak612.000 €4+1Yalikavak / BodrumLyxig Enplans Villor till Salu i BodrumLyxig Enplans Villor till Salu i Bodrum750.000 €3+1Konacik / BodrumUnikt Designade Intelligenta Villor i Bodrum TurkietUnikt Designade Intelligenta Villor i Bodrum Turkiet775.000 €5+1Yalikavak / BodrumHus i Bodrum med 4 Sovrum till SaluHus i Bodrum med 4 Sovrum till Salu850.000 €4+2Yalikavak / Bodrum
Vi anställer