Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk

Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / GöynükLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Kemer / Göynük - videoLyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-1Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-2Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-3Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-4Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-5Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-6Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-7Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-8Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-9Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-10Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-11Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-12Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-13Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-14Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-15Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Interiör bilder-16Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-1Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-2Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-3Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-4Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-5Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk, Byggbilder-6
: på begäran
 • Allmänna detaljer
 • Kemer / Göynük
 • 200 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 2
 • SÅLD
 • 10 km
 • 2 km
 • 48 km
Objekt-ID KMR-068

3 Bra Anledningar att Köpa

• I bostadsområdet med pool
• Lyxiga villor
• Fantastiska vyer

Fristående 3+1 Husen Erbjuder Rikliga Funktioner i Kemer Göynük

Husen till salu i Kemer ligger i ett lugnt läge i Göynük. Kemer är en av de mest populära semestermålen i Antalya. Denna region är en gynnsam plats tack vare den fantastiska utsikten, det härliga klimatet och otroliga naturskönheter. Om du vill köpa ett hus i Antalya, är denna region ett perfekt val för dig.

Dom fristående husen ligger 2 km till stranden, 48 km till den internationella Antalya flygplatsen, 10 km till Kemer centrum, 900 m till Göynük centrum.

Bostadsområdet är på  1.236 m² och består av 4 fristående hus. Komplexet har en vaktmästare, inomhus parkeringsplats, barnlekplats, pool för vuxna och barn och väl utformad trädgård.

Det finns en typ av tillgängliga villor i detta komplex

3-sovrums husen är på 200 m² med vardagsrum, öppet kök, 2 badrum, enskilt badrum och 2 balkonger.

Husen är utrustade med förstklassiga material som köksutrustning, garderob, ståldörr, kabel och satellit-TV-system.

Detta hus är såld.

Allmänna detaljer av Lyxiga Hus med Naturutsikt i Kemer Goynuk

ALLTID KORREKTA PRISER

: på begäran

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt livMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv93.500 €3+1 triplexArslanbucak / Kemer2-våningar Möblerad Dubbel Villa i Kemer Camyuva2-våningar Möblerad Dubbel Villa i Kemer Camyuva105.000 €3+1Camyuva / KemerArcadia VillorArcadia Villor130.000 €3+1 dpCentrum / KemerSemi-friliggande Kemer villa med sociala bekvämligheterSemi-friliggande Kemer villa med sociala bekvämligheter149.000 €3+1Camyuva / Kemer