Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet

Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / KonyaaltiLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Antalya / Konyaalti - videoLyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-1Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-2Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-3Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-4Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-5Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-6Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-7Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-8Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet, Interiör bilder-9
Pris från 98.500 €
 • Allmänna detaljer
 • Antalya / Konyaalti
 • 113 m² till 117 m²
 • 2+1 dp
 • 2
 • 2
 • 2013
 • Klart att flytta in
 • 10 km
 • 900 mt
 • 25 km

Saklikent Skidort28 km

Objekt-ID AYT-079

3 Bra Anledningar att Köpa

• Gångavstånd till havet
• Inomhus och Utomhus simmbassäng
• Familjvänlig Område

Havsnära Lägenheter som Erbjuder Lugn Boende i Konyaalti

Lyxiga hus ligger i Konyaaltı, Hurma. Konyaaltı är välkänd för sin blåa flagga strand och behaglig klimat.

Lägenhet i Antalya Konyaaltı ligger 10 km till centrum, 25 km till den internationella Antalya flygplatsen, 900 mt till stranden, 3 km till närmsta sjukhus och 1 km till närmaste skola.

Komplexett består av 3 kvarter och 4 våningar. Komplexet har en inomhus och utomhuspool, fitness, nära par parkeringsplats, 24/7 säkerhet, säkerhet kamera, grillområde, bastu, lekplats, vaktmästare och en väl utformad trädgård.

Det finns en typ av ledigt hus här

2 sovrum duplex är 113-117 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, ett badrum, en balkong och en terrass. (En av de två sovrums duplexarna säljs som fulla möbler.)

Lyxiga hus har rika faciliteter som köksutrustning, persienner, duschkabin, satellit-TV, luftkonditionering och ståldörr.

Allmänna detaljer av Lyxiga Lägenheter i Antalya med Kortavstånd till Havet

Lägenheter / Antalya / Konyaalti

BastuSwimmingpoolI ett komplexGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdPersiennerCentral parabolantennDuschGrillplatsKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 98.500 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Tvåvånings Konyaalti Lägenheter Erbjuder Lugnt LivTvåvånings Konyaalti Lägenheter Erbjuder Lugnt Liv94.500 €4+2 dpKonyaalti / AntalyaKvalitets Lägenheter i Konyaaltı Nära till StrandenKvalitets Lägenheter i Konyaaltı Nära till Stranden93.700 €2+1 dpKonyaalti / AntalyaFullt möblerade 3 sovrums lägenhet i Konyaalti AntalyaFullt möblerade 3 sovrums lägenhet i Konyaalti Antalya99.600 €3+1Konyaalti / AntalyaVälplacerad Bekväm Fastighet i Antalya CentrumVälplacerad Bekväm Fastighet i Antalya Centrum101.000 €2+1, 2+1 dp, 4+1 dpCentrum / Antalya
Vi anställer