Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova

Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / KadikoyLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-1Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-2Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-3Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-4Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-5Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-6Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-7Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-8Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-9Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-10Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-11Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-12Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-13Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-14Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-15Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-16Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-17Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-18Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-19Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-20Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-21Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-22Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-1Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-2Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-3Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-4
Pris från 156.800 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Yalova / Kadikoy
 • 200 m²
 • 3+1 dp, 4+1 dp
 • 2, 3
 • 2, 3
 • 2016
 • 2
 • Redo att flytta
 • 3 km
 • 1.5 km
 • 60 km
Objekt-ID YLV-024

Topp 3 skäl att köpa

• Möjligheten att bo i villakomplexet på ett centralt läge
• Havsutsikt och en privat trädgård
• Redo att flytta och bekväma betalningsalternativ

Redo att flytta lägenheter med privata trädgårdar i ett komplex i Kadıköy

Lägenheter med havsutsikt ligger i Kadıköy, Yalova. Kadıköy ligger nära alla faciliteter och natursköna skönheter. Yalova uppmärksammar köpare och investerare med sina stränder, milt klimat och närheten till Istanbul i Marmara-regionen.

Lägenheter till salu i Yalova ligger nära sociala och dagliga bekvämligheter som sjukhus, köpcentra, stränder, skolor, universitet, marknader, kaféer, restauranger, postkontor, banker osv. Mer detaljerat ligger lägenheterna inom en kort körsträcka från många faciliteter som 5 minuter till Karaca Arboretum, 15 minuter till safari, 25 minuter till Yalova vattenfall och 40 minuter till Istanbul Sabiha Gökçen flygplats. Lägenheterna ligger 700 meter till köpcentret Centra, 1 km till det privata Atakent-sjukhuset och Vakıfbank Kipa, 1,5 km till stranden, 3 km till stadens centrum och 60 km till Istanbul Sabiha Gökçens flygplats.

Bostadskomplexet har en inomhuspool, parkeringsplatser utomhus, en väldesignad trädgård, vandringsleder och sociala faciliteter.

Typer av lägenheter

Lägenheter med 3 sovrum i duplex har ett vardagsrum, ett separat kök, ett kök med öppen planlösning, 2 badrum, en toalett, 2 balkonger och en terrass.

Lägenheter med 4 sovrum i 2 plan har ett vardagsrum, 2 separata kök, ett omklädningsrum, 3 badrum, en toalett och 2 balkonger.

Lyxiga lägenheter har dusch, spotlight, naturgas, laminat- och keramikgolv, köks- och badrumsskåp, videointercom, dubbelglas PVC och ståldörr.

Allmänna detaljer av Lyxiga lägenheter med havsutsikt i centrum av Yalova

Lägenheter / Yalova / Kadikoy

SwimmingpoolI ett komplexParkeringTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrum
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Lägenheter156.800 €4+1 Lägenheter165.600 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymliga lägenheter med lyxiga komplexa funktioner i YalovaRymliga lägenheter med lyxiga komplexa funktioner i Yalova143.100 €4+1Centrum / YalovaSmakfullt Utformad 4+1 Fastighet i TermalSmakfullt Utformad 4+1 Fastighet i Termal101.600 €4+1 dpTermal / YalovaNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrumNyckelfärdig lägenhetsbyggnader till salu i Yalova centrum228.600 €10+4 (1+1, 3x3+1)Centrum / Yalova