Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya

Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / CentrumLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Alanya / Centrum - videoLyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-1Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-2Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-3Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-4Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-5Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-6Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-7Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Interiör bilder-8Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Byggbilder-1Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Byggbilder-2Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya, Byggbilder-3
Pris 330.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 5+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Centrum
 • 300 m²
 • 5+1 trp
 • 4
 • 01/2020
 • 3
 • Under Byggnation
 • 3 km
 • 35 km
Objekt-ID ALN-334

3 Bra anledningar att köpa

• Magnifik utsikt över havet, slottet och staden
• Ultra-lyxig design
• En vacker trädgård med frukt och palmer

Triplex fristående villor med privat pool och trädgård i Alanya centrum

Ultra-lyxiga villor i Alanya har ett centralt läge. Alanya har blivit en kosmopolitisk region tack vare det stora antalet turister som besöker regionen. Regionen är känd för sandstränderna och det historiska slottet. Det finns massor av bekvämligheter från shopping, hälsa, underhållning till pedagogiska här. Alanya är en av de bästa och lönsamma regionerna för dem som vill investera.

Triplex villor ligger 1,5 km till shopping, 3 km till havet, 35 km till Gazipaşa-Alanya flygplats och 120 km till Antalyas internationella flygplats.

Lyxvilla projektet består av 2 fristående villor på 1.000 m² tomt. Varje villa har 500 m² tomt. Projektet har ett gym, barnlekplats och 24/7 säkerhetskamerasystem. Dessutom har varje villa en privat pool för barn och vuxna, trädgård med frukt och palmer och parkering.

Det finns 2 villor till salu här

5 sovrums triplex villor har 300 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök och 4 badrum.

Villor med havsutsikt och slott är utrustade med den ultimata lyxiga inredningen. Villor har köksutrustning, video intercom system, stål dörr, centrala satellit-TV-system, CNC lackerade inredningsdörrar, aluminium fönster och barriärer med dubbla glas, granit keramik golv, grovkastning än gipsplaster praxis över väggarna, satinmålade väggar, ledde och dolda belysningstak, speciella isolerade väggar och badrum, landskåp och duschkabiner med 6 mm genomskinligt härdat glas.

Allmänna detaljer av Lyxiga villor med utsikt över havet och slottet i Alanya

Villas / Alanya / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTrädgårdCentral parabolantennDuschEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 330.000 €*Prisuppdatering den 15.07.2021 13:47:18

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya TepeFristående villor med Natur och Havsutsikt i Alanya Tepe320.000 €4+1 dpTepe / AlanyaPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya TurkietPrivat Villa med Pool Nära Naturen i Alanya Turkiet306.000 €4+1Demirtas / AlanyaFamiljvilla med privat pool i Alanya BektaşFamiljvilla med privat pool i Alanya Bektaş330.900 €5+2Bektas / AlanyaKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i AlanyaKvalitet Hus med Magnifik Utsikt i Alanya345.000 €2+1Bektas / Alanya