Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara

Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Ankara / AltindagLyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Ankara / Altindag - videoLyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Ankara / Altindag - videoLyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Ankara / Altindag - videoLyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Ankara / Altindag - videoLyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-1Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-2Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-3Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-4Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-5Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-6Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-7Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-8Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-9Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-10Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-11Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-12Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-13Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-14Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-15Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-16Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara, Interiör bilder-17
Pris från 88.100 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Ankara / Altindag
 • 175 m²
 • 4+1
 • 2
 • 2
 • 06/2021
 • 17
 • Redo att flytta
 • 10 km
 • 20 km
Objekt-ID ESB-0012

Topp 3 skäl att köpa

• Ett av de närmaste bostadsområdena till flygplatsen
• Fördelaktig investeringsmöjlighet
• Centralt läge

Exklusiva lägenheter som erbjuder mycket lönsamma investeringsmöjligheter i Ankara

Lägenheterna till salu ligger i Günesevler Neighborhood, det mest centrala läget i distriktet Altındağ i Ankara. Regionen kännetecknas av sina enkla transportmöjligheter och närheten till flygplatsen. Ankara lägenheter till salu ligger inom gångavstånd från många skolor, köpcentra och många sociala faciliteter. Lägenheter till salu i Ankara Altındağ ligger 2,5 km från Altınpark och närmaste köpcentrum, 10 km från Kızılay, 13 km från Çankaya Atakule och 20 km från Ankara Esenboğa flygplats.

Komplexet består av ett enda kvarter och har många funktioner för sina invånare som ett privat säkerhetsrum, generatorsystem, stora och små hissar, inomhus- och utomhusparkeringsområden och en basar bestående av många butiker.

Lyxlägenheter består av 4 sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger. Exklusiva lägenheter till salu är utrustade med högkvalitativa köksmaskiner, laminatgolv och våta golvbeläggningar i övre segmentet.

Allmänna detaljer av Lyxlägenheter i ett centralt läge i Altındağ Ankara

Lägenheter / Ankara / Altindag

HissI ett komplexParkering (inomhus)ParkeringDuschEn-suite-badrumKöksutrustningSeparat kökFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris från 88.100 €*Prisuppdatering den 29.05.2021 11:46:18

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Väl belägna lyxlägenheter i Ankara OranVäl belägna lyxlägenheter i Ankara Oran85.500 €1+1, 2+1, 4+1, 4.5+1Cankaya / AnkaraBekväma fastigheter i ett lyxkomplex med basaren i AnkaraBekväma fastigheter i ett lyxkomplex med basaren i Ankara73.000 €1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 4,5+1Cankaya / AnkaraCentralt belägna lägenheter till salu i Ankara KeçiörenCentralt belägna lägenheter till salu i Ankara Keçiören122.800 €4+1Kecioren / AnkaraHögkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplexHögkvalitativa fastigheter i Ankara i ett lyxigt komplex142.500 €5+1Altindag / Ankara