Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxlägenheter till Salu i Istanbul

Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / SisliLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Istanbul / Sisli - videoLyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-1Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-2Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-3Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-4Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-5Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-6Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Interiör bilder-7Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-1Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-2Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-3Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-4Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-5Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-6Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-7Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-8Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-9Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-10Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-11Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-12Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-13Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-14Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-15Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-16Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-17Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-18Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-19Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-20Lyxlägenheter till Salu i Istanbul, Planritningar-21
Pris från 169.400 €Verifierat pris
 • Allmänna detaljer
 • Studio
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Istanbul / Sisli
 • 46 m² - 148 m²
 • 1+0, 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 06/2019
 • Inflyttnings klara
 • 25 min.
Objekt-ID IST-153

3 Bra Anledningar att Köpa

• I stadens centrala läge
• Lämpliga för investeringar
• Modern arkitektur och 1: a klassens kvalitet

Ultra Lyx Istanbul Lägenheter till Salu med Unikt Designkoncept

Lägenheterna i Istanbul till salu ligger i första klassens läge i Sisli-distriktet. Sisli är en viktig region för Istanbul och Turkiets ekonomi. Det finns många viktiga faciliteter som de historisk konst, arbetsplatser, det moderna handelscentret, det kulturella och konstnärliga centrumet, banker, företag, kontorsbyggnader, tryckerier, förlag, hotell, restauranger och kaféer i Sisli.

TEM motorvägen är 12 minuter, E-5 motorväg är 7 minuter, tunnelbana är 3 minuter, Levent och Taksim är 9 minuter, Tesvikiye, Nisantasi och Galata är 10 minuter, Bilgi universitetet är 8 minuter, Memorial sjukhuset är 5 minuter, Dolmabahce är 5 minuter och  Ataturk internationella flygplats ligger bara 25 minuter bort härifrån.

Ultra-lyxiga Istanbul lägenheterna erbjuder ett unikt boende för din familj. Projektet har 26.000 m² markområde och 10.000 m² landskapsområde. Specialprojektet består av 1080 moduler och 1080 designlägenheter. Det här projektet har också 3 typer av livsalternativ som familjegolv, stadsgolv och krongolv.

Projekt med unikt designkoncept har många rika infrastrukturer som den välutrustade trädgården, parkeringsplatserna, dörrvakt-service, pool, solterrass, turkiskt bad, bastu, ångbastu, gym, spa, vandringsleder, tennisbana, streetbollsplan , lekplats, fest och inbjudningsområden, lounge, affärsrum, mötesrum, reception, lobbyn, hissar, fraktlift, vattenbooster, vattentank, brandlucka, generator, teknisk service, åskledare, naturgas, 24/7 säkerhet kamerasystem och security. Även vissa lägenheter har utsikt över Bosporen.

Typer av lägenheter

Studiolägenheter har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning och ett badrum. (Vissa av studiolägenheterna har balkonger.)

Lägenheter med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong. (Vissa av lägenheterna med 1 sovrum har ett separat kök och ett omklädningsrum.)

Lägenheter med 2 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett eget badrum och en balkong. (Vissa av lägenheterna med 2 sovrum har ett kök med öppen planlösning, bastu, jacuzzi och 2 balkonger.)

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, 2 badrum, ett eget badrum, serveringsrum och 3-4 franska balkonger.

Alla designlägenheter i Sisli, Istanbul har en central varmvattenberedare, köksapparater, centralvärme, laminat- och keramikgolv, trådlöst internet och satellit-TV-system.

Kontakta oss för betalningsplanalternativ.

Kontakta oss för betalningsplanalternativ.

Allmänna detaljer av Lyxlägenheter till Salu i Istanbul

Lägenheter / Istanbul / Sisli

BastuHissSwimmingpoolI ett komplexVaktmästareGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraTennisbanaTurkisk badTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschInternetBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökCentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iIstanbul
ALLTID KORREKTA PRISER

Studio169.400 €1+1 Lägenheter279.500 €2+1 Lägenheter465.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Ultralyxiga lägenheter i Istanbul med utsikt över stadenUltralyxiga lägenheter i Istanbul med utsikt över staden169.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Umraniye / IstanbulModerna Lägenheter i ett säkert komplex i KadikoyModerna Lägenheter i ett säkert komplex i Kadikoy168.500 €1+1, 2+1, 3+1Kadikoy / IstanbulFörtrollande Sea & Island View Lägenheter i Kartal IstanbulFörtrollande Sea & Island View Lägenheter i Kartal Istanbul169.400 €2+1, 3+1 Kartal / IstanbulKvalitet Istanbul Lägenheter med sin Fantastiska ArkitekturKvalitet Istanbul Lägenheter med sin Fantastiska Arkitektur170.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Umraniye / Istanbul