Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova

Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / KadikoyLyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-1Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-2Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-3Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-4Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-5Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-6Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-7Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-8Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-9Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-10Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-11Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-12Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-13Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-14Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-15Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-16Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-17Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-18Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-19Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-20Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-21Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Interiör bilder-22Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-1Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-2Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-3Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova, Planritningar-4
Pris från 165.200 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • 4+1
 • 6++
 • COURTAGEFRITT
 • Yalova / Kadikoy
 • 200 m² - 400 m²
 • 3+1 dp, 4+1 dp, 8+1
 • 2, 3, 6
 • 2, 3, 5
 • 2016
 • 3
 • Redo att flytta
 • 3 km
 • 1,5 km
 • 60 km
Objekt-ID YLV-020

Topp 3 skäl att köpa

• Möjligheten att bo i villan på ett centralt läge
• Havsutsikt och en privat trädgård
• Redo att flytta och bekväma betalningsalternativ

Nyckelklara villor med privata trädgårdar nära köpcentra i Yalova

Lyxvilla ligger i centrum av Yalova. Detta område är omgivet av alla faciliteter och gröna områden. Yalova uppmärksammar med sina vackra stränder, milt klimat och närhet till Istanbul i Marmara-regionen.

Lyxvilla är mycket nära sociala och dagliga bekvämligheter som sjukhus, köpcentra, strand, skolor, universitet, marknader, kaféer, restauranger, postkontor, banker, etc. Villorna ligger på kort köravstånd till många anläggningar som 5 minuter till Karaca Arboretum, 15 minuter till safari, 25 minuter till Yalova vattenfall och 40 minuter till Istanbul Sabiha Gökçen flygplats. Villorna i Yalova ligger 700 meter till köpcentret Centra, 1 km till Private Atakent Hospital och Vakıfbank Kipa köpcentrum, 1,5 km till stranden, 3 km till centrum och 60 km till Istanbul Sabiha Gökçen flygplats.

Bostadskomplexet består av villor, dubbla villor och duplex, totalt 22 villahus. Anläggningen har en inomhuspool, utomhusparkeringsplatser, väl utformad trädgård, vandringsleder och sociala faciliteter.

Det finns 3 typer av tillgängliga villor här

Duplex villor med 3 sovrum är 200 m² med ett vardagsrum, ett separat kök, ett öppet kök, 2 eget badrum, en toalett, 2 balkonger och en terrass.

Duplex villor med 4 sovrum är 200 m² med ett vardagsrum, 2 separata kök, ett omklädningsrum, 3 eged badrum, toalett och 2 balkonger.

8 sovrum med två sovrum är 400 m² med vardagsrum, separat kök, 2 eget badrum, 4 badrum, 4 balkonger och en terrass.

Lyxvilla i Yalova med unik design är utrustade med dusch, spotlighting, naturgas, laminat / keramikgolv, kök och badrumsskåp, videointercom, dubbelglas i PVC och ståldörr.

Allmänna detaljer av Lyxvilla med havsutsikt i centrum av Yalova

Villas / Yalova / Kadikoy

SwimmingpoolI ett komplexParkeringTrädgårdDuschEn-suite-badrumBalkongÖppenplanlösning KökSeparat kökStrand (1-5 km)HavsutsiktCentrum
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

3+1 Villas165.200 €4+1 Villas173.900 €6+1 Villas339.900 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Bekväma Yalova Hus i den naturliga LivsmiljöBekväma Yalova Hus i den naturliga Livsmiljö241.300 €5+1, 6+1Termal / YalovaHus med privat turkiskt bad och bastu i YalovaHus med privat turkiskt bad och bastu i Yalova305.400 €5+1 trplxCentrum / Yalova