Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan

Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / CentrumLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Kalkan / Centrum - videoLyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-1Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-2Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-3Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-4Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-5Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-6Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-7Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-8Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-9Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-10Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-11Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-12Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-13Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-14Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-15Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-16Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-17Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-18Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-19Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-20Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan, Interiör bilder-21
Pris 765.700 €Verifierat prisPrisuppdatering den 27.05.2021
 • Allmänna detaljer
 • 6++
 • COURTAGEFRITT
 • Kalkan / Centrum
 • 1015 m²
 • 3+1 dp, 4+1 trp
 • 3, 4
 • 1, 4
 • 01/2020
 • 2, 3
 • redo att flytta
 • 7 km
 • 8 km
 • 135 km
Objekt-ID AYT-2121

Topp 3 skäl att köpa

• Infinity pool och uppvärmd inomhuspool
• Panoramautsikt över havet och skogen
• Fullt möblerade villor med rymlig och modern design

Möblerade villor med uppvärmd inomhus- och infinitypool i Kalkan Antalya

De rymliga och moderna villorna ligger i Kalkan, Kaş. De parhusvillor är sammanflätade med naturen och har magnifik utsikt över havet och naturen. Villorna ligger både nära dagliga bekvämligheter och isolerade från miljön vilket gör dem idealiska för konservativa familjer.

Lyxvillor i Kalkan till salu ligger 3 km till närmaste marknad, 4 km till restauranger och kaféer, 7 km till närmaste hälsoinstitutioner och centrum, 8 km till närmaste strand, 135 km till Dalamans flygplats och 230 km till Antalya Internationell flygplats.

Villorna sticker ut med sin moderna och lyxiga design. På poolgolvet och den privata trädgården finns en stor uppvärmd pool, solplatser, solstolar, parasoller, sittgrupper med en barnpool. Dessutom har villorna en inomhuspool, inomhusparkering, säkerhetskamerasystem, bastu, turkiskt bad, lekplats och grillplats. Villorna har även dagliga pool- och trädgårdstjänster.

Villorna består av sovrum med eget badrum, balkonger eller terrasser med fantastisk panoramautsikt. De möblerade villorna har rymliga vardagsrum med kök i öppen planlösning, och vardagsrummen har direkt tillgång till infinitypoolen och ett välskött trädgårdsområde med en lekplats.

Villorna har allt du behöver, som en soffgrupp, satellit-TV (LCD), internet, luftkonditionering, sovrumsmöbler, jacuzzi, små hushållsapparater (hårtork, strykjärn, brödrost, etc.), vitvaror (ugn, diskmaskin, tvättmaskin etc.), all nödvändig köksutrustning, matsats och matbord, elektrisk varmvattenberedare och inbyggd spis.

Dessa två villor delar samma titelgods och säljs tillsammans. Antalya Homes erbjuder dig att köpa dessa två villor till ett rimligt pris med en lukrativ vinst. Du kan också gå med i onlinevisningen av dessa villor med vår Teleproperty-tjänst utan att komma till Turkiet. Ring oss nu för att inte missa detta tillfälle!

Allmänna detaljer av Lyxvillor med utsikt över havet och naturen i Kalkan

Villas / Kalkan / Centrum

BastuSwimmingpoolParkering (inomhus)SäkerhetskameraTurkisk badTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschBadkarMöblerGrillplatsEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökHavsutsikt
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 765.700 €*Prisuppdatering den 27.05.2021 16:37:58

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fullt Möblerad Kalkan Hus 250 Meters till StrandenFullt Möblerad Kalkan Hus 250 Meters till Stranden698.200 €5+1 trpCentrum / KalkanAtlantis VillaAtlantis Villa640.000 €4+1 dpCentrum / KalkanSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i KalkanSemesterhus med 4 sovrum med utsikt över havet i Kalkan785.400 €4+1 trpCentrum / KalkanLyxig Villa i KalkanLyxig Villa i Kalkan785.400 €4+1Centrum / Kalkan