Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Hur får Medborgarskap i Turkiet | Turkiska Medborgarskap Krav

How to Get Citizenship in Turkey

Turkiskt medborgarskap genom investeringar

INVESTERA 250 000 USD & BLI TURKISK MEDBORGARE

Med de beslut som publicerades 19.09.2018 och 07.12.2018 i den turkiska officiella tidningen ändrades vissa bestämmelser om överlåtelse av utländskamedborgare till turkiskt medborgarskap. Turkiskt medborgarskap kommer att ges direkt till utländskamedborgare som köper minst 250.000 USD fastigheter i Turkiet och som åtar sig att köpa en fastighet värd 250.000 USD från notarie.

Ansök om Medborgarskap Program

HUVUDSTEG
  • 1

    ARRANGERA VISNINGSRESA

    Vi är mycket professionella och erfarna fastighetsbolag när det gäller Turkiskt medborgarskap genom investering. Vi hjälpte hundratals människor att få medborgarskap.

    Läs mer
  • 2

    KÖPA FASTIGHET

    Vi visar dig de bästa pris garanterade fastigheterna som kommer att vara praktiska för medborgarskapsprogram.

    Läs mer
  • 3

    ANSÖK OM MEDBORGASKAP

    Vi ger dig juridiskt stöd med våra medborgarskap erfarna advokater. Det är väldigt lätt att gå på programmet på Antalya Homes.

    Läs mer
  • 4

    MOTTAG DIN TURKISKA PASSPORTER

    Det är 30-60 dagar beroende på sökandens antal familjemedlemmar, dokumentation och verksamhet

    Läs mer
FRÅGOR&SVAR
  • BEHANDLING
  • FASTIGHET
  • FAMILJ
  • Fråga: Hur fungerarTurkiskt medborgarskap förvärv?
    Svar: När du köper fastigheter värda över 250.000 USD, gäller du för (Tapu Office) generaldirektoratet för markregistret och kadastre, du kräver att få Turkiskt medborgarskap. Efter ansökan kontrollerar de utvärderingsrapporten och banköverföringsdokumenten. Tapu Office ger godkännande för medborgarskap mellan 3 och 7 dagar. Med detta medborgarskapsgodkännande sänder vi till Immigration Office(Migrationsverket) samma dag utan att vänta på ett avtal för ett samtida uppehållstillstånd. Med godkännandet och uppehållstillståndet gäller vi slutligen till generaldirektoratet för befolkning och medborgarskap samma dag. Efter tapu-ansökan följs hela processen i ett särskilt medborgarskapsinformationskontor i Istanbul och Ankara. De slutför medborgarskapet förvärv inom 30 dagar.

  • F: Hur ska jag beräkna växelkursen för USD och TL?
    S: På ansökningsdagen beräknar Tapu Office värdet från den turkiska centralbankens försäljningspris (efektif satış kuru).

  • F: Hur lång tid tar denna process?
    S: Det tar tid inom 30 dagar. Regeringen har öppnat ett särskilt medborgarskapskontor för att minska tiden.

  • F: Finns det någon kritisk punkt som jag borde veta?
    S: Ministeriet vill vara säker på att värdet är minst 250.000 USD. Sverige fastighetsvärderingsföretag verifierar att priset är korrekt för att förhindra prisbedrägerier. Bedömare kan ha upp till% 20 avvikelse (skillnad) än försäljningspriset. Därför rekommenderar Antalya Homes dig att köpa fastigheter som beräknar denna utvärdering.

    Eftersom vi ger dig bästa prisgaranti att det som du köper för medborgarskap kommer det att vara detsamma på utvärderingsrapporten. Vi kommer att rekommendera dig de bästa priserna att matcha bedömningsrapporten.

  • F: Finns det något krav på intervju eller test vid något tillfälle?
    S: Nej.

  • F: Kommer mitt medborgarskap automatiskt att beviljas när jag uppfyller villkoren?
    S: Nej, medborgarskapsgodkännande är beroende av verifikation från arkivregister av nationella säkerhetsenheter att sökanden inte utgör något hot mot nationell säkerhet.

  • F: Det verkar vara komplicerat att ansöka och få Turkiskt medborgarskap. Ska jag få assistent för denna process?
    S: Expertgruppen i Antalya Homes kommer att vara med dig för att vägleda dig hela processen. Vi garanterar 100% lycka till våra kunder på resan för att nå sina drömhem sedan 2004.

  • F: Jag har inte tid att komma till Turkiet. Hur kan jag få Turkiskt medborgarskap?
    S: Om du skickar fullmakt till Antalya Homes så kan vi följa upp hela processen från början till slutet.

  • F: Hur får jag Turkiskt medborgarskap som hematlos (statslös person)?
    S: När du köper minst 250 000 USD fastighet kan du ansöka om Turkiskt medborgarskap med en obligatorisk dokument som certifierar sökandes statslöshet. (Resedokument utfärdat av FN.)

  • F: Du säger att medborgarskapsprocessen kan ta 2 månader. Får jag uppehållstillstånd för ansökan?
    S: Uppehållstillstånd (nr: 6458/31-J) ges till dig och din familj. Vi får uppehållstillstånd samma dag efter egendomsgodkännande utan väntetid.

  • F: Behöver jag slutföra Turkiska militära tjänsten om jag blir turkisk medborgare?
    S: Det finns flera svar. Ditt barn under 18 år, när de kommer i militär ålder, ja, de är skyldiga att göra militärtjänst. Det har ett villkor för dubbla medborgarskap du kan välja mellan två länder. Om du redan har slutfört kan du behöva bevisa det. För personer som är äldre än 22 år måste du fråga på ansökan om det finns ett särskilt villkor vid generaldirektoratet för befolkning och medborgarskap för lämplig information.

  • F: Vilka nationaliteter kan ansöka om Turkiskt pass?
    S: Alla nationaliteter som kan köpa fastigheter i Turkiet kan ansöka om Turkiskt medborgarskap genom investering.

  • F: Är det obligatoriskt att bo i Turkiet för att få medborgarskap?
    S: Nej.

  • F: Är det möjligt att ha dubbelt medborgarskap i Turkiet?
    S: Ja, Turkiet tillåter dubbelt medborgarskap, men du bör kontrollera med ditt konsulat angående din ursprungliga nationalitet, eftersom vissa länder som Indien, Kina och Saudiarabien inte känner igen eller har vissa restriktioner om dubbel nationalitet.

  • F: Finns det ett alternativ till Turkiskt medborgarskap?
    S: Om din budget inte räcker för att få ett Turkiskt medborgarskap genom investering, kan du ansöka om ett turquosekort. Turkquoskortet fungerar som det gröna kortet i USA. Turkquoskort ger innehavaren alla rättigheter för en Turkisk medborgare förutom röstetalet och den obligatoriska militära tjänsten för männen.

  • F: Ska jag köpa en fastighet över 250.000 USD eller kan det vara flera?
    S: Du kan köpa flera fastigheter som har ett totalt värde på mer än 250.000 USD. Du måste ansöka samtidigt för alla. Tapu-kontoret accepterar medborgarskapsansökningar om de deklarerade värdena överstiger 250 000 USD.

  • F: Om jag köper en fastighet under uppbyggnad, som jag inte har titelfärdighet på mitt namn, kan jag ansöka om medborgarskap?
    S: Ja, regeringen accepterar också Notariserad Fastighetsköp Avtal. Om betalningen överstiger 250 000 USD kan du ansöka om köp av åtagande för medborgarskap för notariserad fastighet.

  • F: Jag köper en fastighet med avdrag, får jag få Turkiskt medborgarskap?
    S: Ja, om du har noteriserad fatighetsköp avtal och om du har betalat avbetalningar efter 19.09.2018 genom banken och om totala betalningar är över 250.000 USD. Du kan ansöka om Turkiskt medborgarskap.

  • F: Jag köpte fastighet i Turkiet tidigare. Kan jag ansöka om medborgarskap nu?
    S: Lagfartsansökningar (vid Tapu Office) efter 18.09.2018 kan få Turkiskt medborgarskap genom investering. Till exempel köpte du egendomen men du registrerade inte lagfarten på ditt namn än och du fortsätter betala avbetalningar. Varje betalning efter 19 september 2018 räknas för ditt medborgarskapsansökan.

  • F: Kan jag köpa kommersiella fastigheter med hyresintäkter och få Turkiskt medborgarskap genom investeringar?
    S: Ja, alla fastigheter du köper räknas. Kolla här för fastigheter med hyresintäkt.

  • F: Vad är ansvaret för ministeriet för miljö och urbanisering?
    S: Ministeriet verifierar om värdet deklarerat på lagfart är korrekt och över 250.000 USD med svurna bedömare. Alla fastighetsvärden ska betalas genom banköverföring till fastighetsförsäljarna.

  • F: Hur blir man Turkiskt medborgarskap genom fondinvesteringar och hur fungerar processen?
    S: S: Efter att ha köpt Fastighetsinvestering Fond (REIF) värderad över 500.000 USD kan du ansöka om din bank (Halkbank, İş Bank, Akbank eller QNB Finansbank). Det är ett av de snabbaste sätten att få Turkiskt medborgarskap. Denna ansökningsblankett skickas till Turkiet Capital Markets Board. Vi mottar från banken "Godkännande dokument för medborgarskap" vilket är obligatoriskt för investeringar i medborgarskapsansökningar. Vi på Antalya Homes hjälper dig att samla in / fylla alla nödvändiga dokument. Slutligen skickas ansökan till generaldirektoratet för befolkning och medborgarskap och du uppmanas till slutliga signaturer. Läs mer om det Turkiska medborgarskapet genom fondinvesteringar.

  • F: Ska min familj få Turkiskt medborgarskap?
    S: Ja. Du, din fru (eller man) och alla dina barn under 18 år (på ansökningsdatumet) kan få medborgarskap.

  • F: Jag har ett barn med funktionshinder över 18 år? Vad sägs om hans / hennes situation?
    S: Ditt barn som inte kan ta hand om sig själv, blir Turkiska medborgare med sina föräldrar med speciella ansökningsdokument bevisar deras situation.

  • F: Finns det något krav på att sökanden ska ta hela familjen till Turkiet under något skede?
    S: Nej. Endast sökande borde finnas där med alla nödvändiga handlingar från hans / hennes familjemedlemmar.

  • F: Hur många personer kan ansöka om på ett lagfart?
    S: Endast en person och hans familj från första graden kan få medborgarskap.

VIKTIGASTE FÖRDELARNA
  • BLI MEDBORGARE MED DITT FAMILJ

    Din make och barn under 18 år kan förvärva medborgarskap tillsammans
    med dig samtidigt.

  • INGEN TILLGÅNG DEKLARATION

    När du ansöker om medborgarskap, är du inte skyldig att deklarera dina tillgångar eller
    inkomst som du för närvarande har i andra länder.

  • INGET BEHOV AV ATT VARA EN PERMANENT BOSATT

    Du behöver inte ha bott kontinuerligt i Turkiet under en viss period för att bli berättigad till medborgarskap.
    Du kan fortsätta att bo utomlands och ansöka om medborgarskap så snart du får uppehållstillståndet.

  • HÖG AVKASTNING AV INVESTERING

    Efter att ha hållit din investering i 3 år kan du amortera din investering. Den turkiska fastighetsmarknaden har en genomsnittlig kapitalökning 12% årligen. Fastighetspriserna ökar ungefär 20-25% årligen i İstanbul.

Obligatoriska handlingar för Turkiskt medborgarskap genom investeringsansökan

Att förbereda dokument för medborgarskap behöver särskild kunskap och erfarenhet. Eftersom varje person har olika villkor och status rekommenderas det att få juridiskt stöd från våra advokater. Eftersom vi har levererat hundratals pass, ger vi dig fullt stöd för att förbereda dokument.

  • Ansökningsblankett

  • Giltigt pass

  • 4 passfoton av varje medlem i dina familjemedlemmar

  • Födelsebevis

  • Uppehållstillstånd eller giltigt turistvisum på ditt pass

  • Om tillämpligt, dokument som visar dina relationer med din make / maka och barn (äktenskapslicens, födelsebevis för barn)

  • Om tillämpligt, turkiskt ID-kopia och adress till sökande släktingar i Turkiet

  • Betalnings kvitto på ansökningsskatt

  • Bedömningsrapport

  • Bankkvitto med betalning på minst 250.000 USD

  • Lagfart eller Notariserat fastighetsinköp

Medborgarskapstyper i Turkiet

Medborgarskap genom investeringar: År 2018 införde den Turkiska regeringen ett nytt snabbspårssystem för att bli en Turkisk medborgare. Personer som är berättigade att ansöka inkluderar alla som har köpt egendom värd 250 000 USD eller deponerat 500 000 USD i Turkiska banker. Båda transaktionerna måste vara på plats i tre år. Människor som har investerat minst 500 000 USD i fast kapital eller anställer 50 turkiska personer är också berättigade. (Läs mer om Investeringsmedborgarskapet i Turkiet här)

Turquoise systemet: Turquoise System introducerades 2017 och tillåter människor som har färdigheter eller egenskaper inom teknik, ekonomi, sport, kultur och konst samt företagsledare och investerare att ansöka om en alternativ typ av medborgarskap som ger nästan fullständiga rättigheter. (Läs mer om Turquoise Card-systemet här)

Fastighets- och uppehållstillståndsinnehavare: Vilken fastighetsägare i Turkiet som helst har bott i landet under en rak, oavbruten period på 5 år kan också gälla under förutsättning att de har stannat i 4 år i Turkiet. I artikel 11 i akt 5901 anges kraven för oavbruten uppehållstillstånd. Det finns inte en minimal mängd för fastighetsvärdet.

Födelse: Det enklaste sättet är att födas i en familj med en Turkisk mamma och pappa. Enligt artikel 1 i Turkisk medborgarskapslag nr 403 har medborgare födda till en eller båda Turkiska föräldrar rätt att få medborgarskap omedelbart. Alternativt, om en mamma och pappa lyckas i sina ansökningar, utökas detta till barnen. Den som har förlorat sitt Turkiska medborgarskap kan också åter ansöka.

Äktenskap: Många utländskamedborgare har erhållit medborgarskap efter 3 års äktenskap med en Turkisk medborgare. Vissa villkor gäller bland annat att leva tillsammans, avstå från beteenden som kan skada den äktenskapliga unionen och utgöra inget hot mot nationell säkerhet eller allmän ordning.

 

Ansökningsprocessen i allmänhet

Antalya Homes team hjälper dig från början tills du får ditt pass när du köper en fastighet för medborgarskap genom investering.

eller andra typer av medborgarskapsansökningar, måste du ansöka via lokalkontoret där du bor i Turkiet eller via ett konsulat om du bor utomlands. De dokument som krävs och typer av ansökan varierar beroende på dina omständigheter.

De kan inkludera men är inte begränsade till passet, födelsebevis, uppehållstillstånd, äktenskapsintyg, det Turkiska identitetsnumret för släktingar, fotografier. Enskilda sökande behöver också delta i en intervju som kommer att utföras på turkiska.

Den tid som ansökningar om medborgarskap i Turkiet kommer att ta beror på sökandens specifika omständigheter, men uppdateringar kan erhållas från inrikesministeriet. Enligt villkoren i medborgarskapsrätten nr 5901 kan du åter ansöka om styrelsen av din bostad igen om din ansökan avslås.

 

Fördelar med Turkiskt medborgarskap

- Din fru / make och barn under 18 år kan förvärva medborgarskap tillsammans med dig samtidigt.

- När du ansöker om medborgarskap, är du inte skyldig att deklarera dina tillgångar eller inkomst som du för närvarande har i andra länder.

- Du behöver inte ha bott kontinuerligt i Turkiet under en viss period för att bli berättigad till medborgarskap. Du kan fortsätta att bo utomlands och ansöka om medborgarskap så snart du får uppehållstillståndet.

- Du kan resa till många länder utan att behöva följa en besvärlig viseringsansökningsprocess.

- Många av dessa länder tillåter Turkiska medborgare att stanna 30-90 dagar utan viseringskrav och även vissa länder beviljar viseringar vid ankomst eller utfärdar elektroniska visum vid online ansökan.

- Dialogrutan för liberalisering av viseringar, som syftar till att ge Turkiska medborgare viseringsfri resa till Schengenländerna, mellan Turkiet och EU, lanserades 2013. När det väl uppnåtts kommer ytterligare 26 europeiska länder att läggas till i listan över 102 länder där Turkiska medborgare redan kan resa fritt.

INVESTERINGSINSTRUMENT
  • inv1

    Köp fastigheter som är värda 250.000 USD/h2>

    * med en rättsbegränsning att inte sälja i 3 år

  • inv2

    Deponera 500.000 USD Kontanter i Turkiska banker

    * med villkor att inte dra tillbaka i 3 år

  • inv3

    Köp statsobligationer värda 500 000 USD

    * med villkor att inte sälja i 3 år

  • inv4

    Köp aktier värda 500.000 USD i turkiska REITs eller VCTs

    * med villkor att inte sälja i 3 år

  • inv5

    Skapa 500.000 USD Fixed Asset Investment

  • inv6

    Anställ 50 anställda i ditt företag

 

Ansök om Medborgarskap Program

VISERINGSFRI RESA

För närvarande kan turkiska medborgare resa till 102 länder utan att behöva följa en besvärlig viseringsansökningsprocess. Största delen av dessa länder tillåter Turkiska medborgare att stanna 30-90 dagar utan viseringskrav, medan vissa länder beviljar viseringar vid ankomst eller utfärdar elektroniska visum vid onlineansökan.

Visa-liberaliseringsdialogen, vars syfte är att ge Turkiska medborgare viseringsfri resa till Schengenländerna, mellan Turkiet och EU, lanserades 2013. När det väl uppnåtts kommer ytterligare 26 europeiska länder att läggas till i listan över 102 länder där Turkiska medborgare kan redan resa fritt.

 

INAKTIVA VISERINGSFRI LÄNDER

harita
GÅ TILL
TOPPEN
Vi anställer