Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter

Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / CentrumMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Belek / Centrum - videoMedelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-1Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-2Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-3Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-4Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-5Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-6Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-7Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-8Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-9Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-10Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-11Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-12Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-13Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-14Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-15Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-16Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-17Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-18Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-19Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-20Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter, Interiör bilder-21
179.500 € % 8
Pris 165.800 €
 • Allmänna detaljer
 • Belek / Centrum
 • 200 m²
 • 4+1
 • 3
 • 6
 • 2001
 • 3
 • Klart att flytta in
 • 2 km
 • 2 km
 • 35 km
 • 4 km
Objekt-ID BLK-074

3 Bra anledningar att köpa

• Inredning av hög kvalitet
• Kapacitetsutrymme
• Nära till de sociala bekvämligheterna

4+1 Fristående Triplex Villa i Belek med rymligt vardagsrum

Den fristående villa ligger i Belek. Belek är känt med förstklassiga golfbanor och många turistområden att besöka som sandstränder och historiska platser. Belek är ett perfekt läge för människor som tänker börja nytt liv på den nya platsen. Regionen är lämplig för bosatt liv med ett vackert klimat och populära blå flaggor stränder och rent hav.

Fristående triplex villa i Belek ligger 35 km till den internationella Antalya flygplatsen, 2 km till centrum, 2 km till stranden, 4 km till Cornelia golfklubb och det ligger nära alla sociala bekvämligheter som kaféer, restauranger, golfklubbar och marknader.

Den rymliga villaen är byggd 442 m² tomt. 4 sovrum har 3 våningar. Fristående villa har en parkeringsplats och trädgård med fruktträd. Villa har en lämplig plats för att bygga en pool.

Det finns bara en ledig villa här

4 sovrum 200 m² med vardagsrum, öppet kök, omklädningsrum, 3 badrum, en toalett, 6 balkonger, ett förråd och en veranda.

Den rymliga villaen har högkvalitativ inredning som trådlöst internet, köksartiklar, badkar, parkett, öppen spis, duschkabin, TV-satellitsystem och solkraft. Villa har också butiken på bottenvåningen och det finns ett lager i takvåningen.

Allmänna detaljer av Medelhavsvilla i Belek Nära till sociala faciliteter

Villas / Belek / Centrum

ParkeringTrädgårdKlädkammareCentral parabolantennDuschBadkarKöksutrustningInternetBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Säljare
ALLTID KORREKTA PRISER

179.500 €% 8  Pris 165.800 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Belek Golf Villas IBelek Golf Villas I161.000 €3+1Kadriye / Belek3 Sovrum Triplex Villor 7 Minuter till Stranden i Belek3 Sovrum Triplex Villor 7 Minuter till Stranden i Belek160.000 €3+1 trpKadriye / BelekParadise Golf VillasParadise Golf Villas170.000 €3+1, 4+1Centrum / BelekKlar att Flytta Fristående Belek Hus i ett Lugnt LägeKlar att Flytta Fristående Belek Hus i ett Lugnt Läge170.000 €5+1Centrum / Belek