Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool

Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / MahmutlarMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Alanya / Mahmutlar - videoMöblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-1Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-2Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-3Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-4Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-5Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-6Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-7Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-8Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-9Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-10Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-11Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool, Interiör bilder-12
Pris 39.000 €Verifierat prisPrisuppdatering den 3.07.2021
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • COURTAGEFRITT
 • Alanya / Mahmutlar
 • 48 m²
 • 1+1
 • 1
 • 2
 • 10/1998
 • 5
 • Redo att flytta
 • 12 km
 • 750 mt
 • 26 km
Objekt-ID AYT-2197

Topp 3 skäl att köpa

• I ett centralt läge
• Gångavstånd till stranden
• I ett komplex med pool

Lägenhet till salu med pool i Alanya Mahmutlar på gångavstånd till alla sociala bekvämligheter och havet

Lägenheten till salu i ett komplex med pool ligger i Alanya Mahmutlar. Regionen med sina unika naturskönheter, magnifika stränder och attraktiva investeringspunkt är värd för de flesta utlänningar i Alanya och det är också inom gångavstånd till kedjemarknader, banker och skolor. Lägenhet i Alanya till salu ligger 750 meter till närmaste strand, 12 km till Alanya centrum, 26 km till Gazipasa internationella flygplats och 135 km till Antalya internationella flygplats.

Byggd på en yta på 1822 m² består komplexet av totalt 4 block. Det finns en stor pool som ligger mitt i komplexet, en barnpool, en mycket stor trädgård dekorerad med färgglada blommor och palmer, gemensamma utrymmen där du kan tillbringa tid under dagen och prata med dina grannar och gungor.

Lägenheten med 1 sovrum har ett vardagsrum, ett öppet kök, ett badrum, 2 balkonger, ståldörrar, PVC-fönster och balkongdörrar, luftkonditionering, en solcellspanel för att ge varmvatten utan behov av elektricitet. Lägenheten i Alanya till salu är fullt möblerad och klar att flytta.

Allmänna detaljer av Möblerad mysig lägenhet i Alanya i ett komplex med pool

Lägenheter / Alanya / Mahmutlar

HissSwimmingpoolI ett komplexTrädgårdLuftkonditioneringMöblerBalkongÖppenplanlösning KökStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
Besök vårt kontor iAlanya
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 39.000 €*Prisuppdatering den 3.07.2021 12:28:07

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Mysig Fastighet med gemensam Infinitypool i AlanyaMysig Fastighet med gemensam Infinitypool i Alanya32.000 €Std, 1+1, 2+1Kargicak / AlanyaBillig lägenhet med investeringsmöjlighet i AlanyaBillig lägenhet med investeringsmöjlighet i Alanya39.000 €2+1Mahmutlar / AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar AlanyaNya Lägenheter med Natur och Havsutsikt i Avsallar Alanya41.000 €1+1, 2+1Avsallar / AlanyaLägenheter med havs och bergsutsikt i Alanya TurkietLägenheter med havs och bergsutsikt i Alanya Turkiet41.000 €1+1, 2+1Avsallar / Alanya