Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerad Villa i Belek till Salu

Möblerad Villa i Belek till Salu, Belek / KadriyeMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Belek / Kadriye - videoMöblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-1Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-2Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-3Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-4Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-5Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-6Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-7Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-8Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-9Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-10Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-11Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-12Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-13Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-14Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-15Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-16Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-17Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-18Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-19Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-20Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-21Möblerad Villa i Belek till Salu, Interiör bilder-22
Pris 260.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Kadriye
 • 240 m²
 • 4+1 dp
 • 4
 • 3
 • 2007
 • 2
 • Redo at flytta
 • 3 km
 • 3 km
 • 21 km
Objekt-ID BLK-037

Fullt Möblerad Villa i Belek till Salu med Privat Pool

Fristående villa i Belek till salu ligger i populära området Kadriye, Belek.

Villa till salu i Belek har nära till många sociala bekvämligheter som marknader, stormarknader, basaren, parker och kollektivtrafik.

Möblerad villa i Belek har 3 km till stranden och Belek centrum, 1,7 km till Garden ofTolerance och Carya Golf Club, 6 km till Troy Aqua &Delfinariet, 5 km till Belek Golf Club och Belek moskén och 21 km till den internationella flygplatsen i Antalya.

Kadriye är ett populärt turistområde med sociala faciliteter som en hästgård, ett äventyrsbad, tennisbanor och vattensporter.

Villakomplexet består av 20 fristående villor. Det finns många faciliteter som en trädgårdsmästare, väl designad trädgård, parkeringsområde och 24/7 säkerhet i detta komplex.

Det finns bara en villa till salu

Fristående villa till salu med privat pool är byggd på 625 m² tomt.

Fullt möblerad Belek villa som är 240 m² med ett vardagsrum med öppet kök, 3 sovrum varav ett med en suite-badrum, 2 badrum, en klädkammare, en källare, en balkong och 2 terrasser.

Möblerad villa till salu har en privat pool, privat trädgård, köksutrustning, persienner, luftkonditionering, badkar, centralvärme, satellit-TV-system, pool.

Denna villa har en balkong med utsikt över poolen, privat parkering finns tillgänglig. Poolen är utrustad med solstolar.

Allmänna detaljer av Möblerad Villa i Belek till Salu

Villas / Belek / Kadriye

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhetskameraTrädgårdLuftkonditioneringKlädkammarePersiennerCentral parabolantennDuschBadkarMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 260.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Rymliga villor med privata pooler nära floden i BelekRymliga villor med privata pooler nära floden i Belek235.000 €4+1 dpCentrum / BelekFristående villor till salu med privata pooler i BelekFristående villor till salu med privata pooler i Belek218.500 €4+1 dpKadriye / BelekInvesteringsvillor gångavstånd från centrum av BelekInvesteringsvillor gångavstånd från centrum av Belek280.000 €4+1 triplexCentrum / BelekModern villa med högkvalitativ utrustning i Belek KadriyeModern villa med högkvalitativ utrustning i Belek Kadriye300.000 €4+1Kadriye / Belek