Ring oss 031-757 05 07 | 070-056 80 00

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum

Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Bodrum / CentrumMöblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Bodrum / Centrum - videoMöblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Bodrum / Centrum - videoMöblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Bodrum / Centrum - videoMöblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Bodrum / Centrum - videoMöblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-1Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-2Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-3Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-4Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-5Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-6Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-7Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-8Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-9Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-10Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum, Interiör bilder-11
Pris 220.000 €
  • Allmänna detaljer
  • Bodrum / Centrum
  • 140 m²
  • 4+1
  • 2
  • 2
  • Redo att flytta
  • 400 mt
  • 400 mt
  • 38 km
Objekt-ID BDR-18051

Friliggande villa i Bodrum för försäljning på gångavstånd till havet

Villa i Bodrum till salu är i Bodrums centrum. Regionen är betydelsefull och här hittar du historiska platser, som St. Peter’s borgen och “Museum of Underwater Archeology”, nöjesliv, luxuösa yachter och fantastiska stränder. Många internationella turister besöker Bodrum varje år tack vare alla dessa sevärdheter.

Om du letar efter en central plats för permanent boende I Bodrum, är denna villa det rätta valet för dig. Många sociala och lokala bekvämligheter som restauranger, caféer, affärer, marknader och parker är på promenadavstånd. Bodrums flygplats ligger på 10 minuters avstånd med bil. Den friliggande villan i Bodrum ligger 350 m från den antika teatern, 450 m till närmaste sjukhus, 500 m till centrum och stranden, 1 km till Oasis Shopping Center.

Den möblerade villan med 4 sovrum är på 140 m² med vardagsrum, separat kök, badrum, ett anslutande badrum till sovrum och 2 terrasser. Terrassen på översta våningen har en fantastisk utsikt över borgen i Bodrum och Medelhavet.

Det finns många faciliteter i villan som egen trädgård, köksutrustning, öppen spis, trådlös internetanslutning och satellit TV-system.

Viktigt: Den månatliga avgiften för underhållet är 250 TL.

Allmänna detaljer av Möblerad villa med havsutsikt i centrala Bodrum

Villas / Bodrum / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexParkeringTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningInternetBalkongSeparat kökStrand (0-500 m)CentrumFlygplats (0-50 km.)
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Trevåningsvilla i Bodrum till SaluTrevåningsvilla i Bodrum till Salu215.000 €4+1Konacik / BodrumTrevånings Hus i BodrumTrevånings Hus i Bodrum210.000 €4+1 tpTuzla / BodrumEleganta hus till salu i Bodrum med många funktionerEleganta hus till salu i Bodrum med många funktioner230.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpYalikavak / BodrumNybyggda Villor i BodrumNybyggda Villor i Bodrum255.000 €3+1Konacik / Bodrum