Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerad Villa till Salu i Belek

Möblerad Villa till Salu i Belek, Belek / CentrumMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-1Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-2Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-3Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-4Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-5Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-6Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-7Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-8Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-9Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-10Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-11Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-12Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-13Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-14Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-15Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-16Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-17Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-18Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-19Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-20Möblerad Villa till Salu i Belek, Planritningar-1Möblerad Villa till Salu i Belek, Planritningar-2
Pris 150.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Centrum
 • 160 m²
 • 4+1
 • 3
 • 2
 • 2008
 • 3
 • Redo att flytta
 • 1 km
 • 1 km
 • 29 km
Objekt-ID BLK-043

3 Bra anledningar att köpa

• Fullt möblerad
• Privat pool och trädgård
• 1 km till stranden

Friliggande Triplex Villas med privat pool i Belek

Fullt möblerade villor ligger i Belek. Belek ligger nära Antalya på turkiska kusten, och är känt för professionella golfbanor. Villa till salu i Belek har ett lugnt läge, och det är omgivet av låghus och gröna fält.

Villan ligger nära många sociala bekvämligheter som parker, marknader, kaféer, restauranger, affärer, offentlig basar och busshållplats. Triplex villor ligger 1 km till stranden och centrum och 29 km till den internationella flygplatsen Antalya.

Lyxkomplexet består av 26 parhus. Komplexet har 24/7 säkerhetstjänst, vaktmästare, parkeringsplats utomhus och generator. Varje villa har också en privat pool och trädgård.

Typer av villor

Villa med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, en toalett, 2 badrum, ett badrum, 2 tekniska rum, en balkong, en terrass och en veranda.

Fullt möblerade villor har många funktioner som köksartiklar, vitvaror, golvvärme, badkar, central luftkonditionering i varje rum, solvärmesystem och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Möblerad Villa till Salu i Belek

Villas / Belek / Centrum

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 150.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Möblerad Parhus Villa i KadriyeMöblerad Parhus Villa i Kadriye138.000 €3+1Kadriye / BelekVälskött Villa Nära Golfbanorna i BelekVälskött Villa Nära Golfbanorna i Belek119.700 €3+1 trpKadriye / BelekParhusvillor omgivna av gröna områden i BelekParhusvillor omgivna av gröna områden i Belek166.500 €3+1 dpCentrum / Belek3 Sovrum Triplex Villor 7 Minuter till Stranden i Belek3 Sovrum Triplex Villor 7 Minuter till Stranden i Belek175.000 €3+1 trpKadriye / Belek