Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerad Villa till Salu i Belek

Möblerad Villa till Salu i Belek, Belek / CentrumMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Belek / Centrum - videoMöblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-1Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-2Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-3Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-4Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-5Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-6Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-7Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-8Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-9Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-10Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-11Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-12Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-13Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-14Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-15Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-16Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-17Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-18Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-19Möblerad Villa till Salu i Belek, Interiör bilder-20Möblerad Villa till Salu i Belek, Planritningar-1Möblerad Villa till Salu i Belek, Planritningar-2
140.000 € % 4
Pris 135.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 4+1
 • COURTAGEFRITT
 • Belek / Centrum
 • 160 m²
 • 4+1
 • 2
 • 2
 • 2008
 • 2
 • Klart att flytta in
 • 1 km
 • 1 km
 • 29 km
Objekt-ID BLK-043

3 Bra anledningar att köpa

• Fullt möblerad
• Privat pool och trädgård
• 1 km till stranden

Friliggande Triplex Villas med privat pool i Belek

Fullt möblerade villor ligger i Belek. Belek ligger nära Antalya på turkiska kusten, och är känt för professionella golfbanor. Villa till salu i Belek har ett lugnt läge, och det är omgivet av låghus och gröna fält.

Villan ligger nära många sociala bekvämligheter som parker, marknader, kaféer, restauranger, affärer, offentlig basar och busshållplats. Triplex villor ligger 1 km till stranden och centrum och 29 km till den internationella flygplatsen Antalya.

Lyxkomplexet består av 26 parhus. Komplexet har 24/7 säkerhetstjänst, vaktmästare, parkeringsplats utomhus och generator. Varje villa har också en privat pool och trädgård.

Det finns 2 typer av tillgängliga villor till salu här

3 sovrum är 100 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett badrum, ett badrum, ett tekniskt rum, en balkong, en terrass och en veranda.

4 sovrum är 120 m² med ett vardagsrum, ett öppet kök, en toalett, ett badrum, ett badrum, 2 tekniska rum, en balkong, en terrass och en veranda.

Fullt möblerade villor har många funktioner som köksartiklar, vitvaror, golvvärme, badkar, central luftkonditionering i varje rum, solvärmesystem och satellit-TV-system.

Allmänna detaljer av Möblerad Villa till Salu i Belek

Villas / Belek / Centrum

ParkeringTrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (500-1.000 m)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

140.000 €% 0  Pris 135.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Semesterhus i Belek med investeringsmöjlighetSemesterhus i Belek med investeringsmöjlighet95.000 €3+1 trpCentrum / BelekMöblerad Parhus Villa i KadriyeMöblerad Parhus Villa i Kadriye138.000 €3+1Kadriye / BelekKadriye VillorKadriye Villor139.000 €5+1 duplexKadriye / BelekVolledig ingerichte villa dichtbij voorzieningen in Kadriye BelekVolledig ingerichte villa dichtbij voorzieningen in Kadriye Belek145.000 €3+1 trplxKadriye / Belek