Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv

Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / ArslanbucakMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / Arslanbucak - videoMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / Arslanbucak - videoMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / Arslanbucak - videoMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / Arslanbucak - videoMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Kemer / Arslanbucak - videoMöblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-1Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-2Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-3Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-4Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-5Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-6Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-7Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-8Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-9Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-10Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-11Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-12Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-13Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-14Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-15Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv, Interiör bilder-16
Pris 110.000 €
 • Allmänna detaljer
 • 3+1
 • Fastighetsbyråavgift 2%
 • Kemer / Arslanbucak
 • 130 m²
 • 3+1 triplex
 • 2
 • 3
 • 2004
 • 3
 • Redo att flytta
 • 3 km
 • 4 km
 • 57 km
Objekt-ID KMR-037

Topp 3 skäl att köpa

• Fullt möblerad
• Nära bekvämligheterna
• Simbassäng

3 sovrum Triplex hus i Arslanbucak Kemer med möbler

Huset i Kemer ligger i en vacker region i Arslanbucak. Området är sammanflätat med naturen. Lugn och lugn tar över och fattar platsen. Regionen blir en av de mest speciella semestermålen i världen. Kemer har en oöverträffad miljö för semestrar eftersom det är värd för fantastiska bad- och skidåkning på samma gång.

Triplex hus ligger mycket nära de lokala och sociala bekvämligheterna. Du hittar kaféer, restauranger, barer, nattklubbar, marknader, butiker, parker, bankomater, offentliga basarer, sjukhus, apotek och kollektivtrafik inom gångavstånd. Den omsorgsfullt inredda villan ligger 300 m till köpcentret, 3 km till Kemers centrum, 4 km till havet, 17 km till Tahtali Ski Center och 57 km till Antalyas flygplats.

Detta exklusiva hus ligger i ett stort komplex. Det ligger i en mycket naturlig omgivning. Komplexet erbjuder massor av bekvämligheter som en rymlig trädgård, parkeringsplats, gemensam pool och en grillplats.

Tre sovrum triplex hus har en yta på 130 m². Den består av ett vardagsrum, ett öppet kök, 2 badrum, 3 toaletter, en balkong och 2 terrasser. Det lyxiga huset är fullt möblerat. Det har många lyxfaciliteter som vitvaror, köksutrustning, ståldörr, persienner, PVC-fönster, luftkonditioneringsapparater, duschkabin, badkar och kabel-TV-system.

Obs: Under försäljningen debiteras köparen fastighetsprovision.

Allmänna detaljer av Möblerade hus i Kemer för ett bekvämt liv

Villas / Kemer / Arslanbucak

SwimmingpoolI ett komplexVaktmästareParkeringSäkerhet 24/7TrädgårdLuftkonditioneringCentral parabolantennDuschBadkarMöblerEn-suite-badrumKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökStrand (1-5 km)Flygplats (0-50 km.)
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

 Pris 110.000 €*Prisuppdatering den 12.07.2021 16:19:46

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties
Fristående Hus Sammanflätade med Naturen i KemerFristående Hus Sammanflätade med Naturen i Kemer89.000 €3+1 dpBeycik / KemerLyxdesignad fristående villa med privat pool i KemerLyxdesignad fristående villa med privat pool i Kemer200.000 €3+1 dpCamyuva / KemerFullt möblerat Kemer hem i ett komplex nära strandenFullt möblerat Kemer hem i ett komplex nära stranden260.000 €4+1Centrum / KemerFristående villa med privat trädgård och pool i KemerFristående villa med privat trädgård och pool i Kemer275.000 €3+1 dpCamyuva / Kemer