Mobil +90 532 212 45 90

Ring oss +90 242 324 5494

Mina favoriter ( 0 )
Visa mina favoritobjekt

Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne

Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / CentrumModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Edirne / Centrum - videoModerna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-1Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-2Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-3Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-4Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-5Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Interiör bilder-6Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Byggbilder-1Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Byggbilder-2Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Byggbilder-3Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Byggbilder-4Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Planritningar-1Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne, Planritningar-2
Pris från 27.900 €
 • Allmänna detaljer
 • 1+1
 • 2+1
 • COURTAGEFRITT
 • Edirne / Centrum
 • 56 m² - 76 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 06/2020
 • 6
 • Redo att flytta
 • 2.8 km
 • 215 km
Objekt-ID EDR-001

Topp 3 skäl att köpa

• Centralt beläget i Edirne
• Nära järnvägsstationen
• Hyresinkomstgaranti

Centralt beläget 1+1 och 2+1 fastigheter med högkvalitativ design i Edirne

Fastigheter till salu i Edirne har ett centralt läge mitt i alla bekvämligheter. Edirne är den enda staden i Turkiet som gränsar till två EU-länder (EU). Edirne ligger nära gränserna till Turkiet, Grekland och Bulgarien och är en gammal stad med ett fascinerande förflutna som en del av det osmanska riket. Edirne, som är värd för de unika stränderna i Egeiska havet på södra kusten, är en utvecklingsstad i Turkiet som är mycket lämplig för investeringsändamål.

Fastigheter i Edirne Turkiet ligger nära alla sociala och dagliga bekvämligheter som marknader, restauranger och lastbyråer. Saraçlar Street, den viktigaste bilfria shoppinggatan i staden, ligger nära Selimiye-moskén, och erbjuder en rad små butiker och butiker. Mer detaljerat är fastigheterna 55 m till Edirne Court House, 400 m till Meriç River, 700 m till Erasta Shopping Mall, 1 km till Trakya University, 2.5 km till Edirne tågstation, 2.8 km till Old City och centrum, 7 km till Edirne bussterminal och 215 km till Istanbul flygplats.

Bostadskomplexet har 24-timmars säkerhetsservice, parkeringsplatser utomhus och inomhus, hiss och gym.

Det finns 2 typer av tillgängliga lägenheter till salu

Lägenheterna med 1 sovrum är 56 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, badrum och balkong.

Lägenheterna med 2 sovrum är 76 m² med vardagsrum, kök med öppen planlösning, badrum och balkong.

Hyresintäkter garanterade lägenheter har köksapparater och en kombipanna.

* 1+1 lägenheter har en månatlig hyresinkomstgaranti på 1.500 TL; 2+1 lägenheter har en månatlig hyresinkomstgaranti på 1.700 TL under 3 år.

Allmänna detaljer av Moderna fastigheter med hyresinkomstgaranti i Edirne

Lägenheter / Edirne / Centrum

HissGymParkering (inomhus)ParkeringSäkerhet 24/7SäkerhetskameraKöksutrustningBalkongÖppenplanlösning KökCentrum
Försäljningsagent
ALLTID KORREKTA PRISER

1+1 Lägenheter27.900 €2+1 Lägenheter39.000 €

Priset är omräknat från Turkiska Lire. Valutakurser uppdateras dagligen. Priserna är början priser. Olika priser på olika webbplatser?

ACCEPTERAS HÄR
GÅ TILL
TOPPEN
Similar Properties